Nebojša Krstić i Dragoslav Bokan – Vučićevi „dobri i loši policajci“ različito o Dodiku

Ostavite komentar


  1. Mogu li Srbi da imaju svoje i da budu svoji na svome?Znamo sta o tome misli zapad vec 100 godina,sta nam misle u Hrvatskoj,Sarajevu,Pristini….ali sta nam misle slucajni Srbi iz Beograda….Ja mislim da su sve ovo bivsi clanovi KPJ i Titovi pioni,odgajeni na mrznji prema srpstvu i zataskavanju genocida nad Srbima u 2. Sv. ratu i posle rata za vreme komunizma.Na kraju,nikada se nisu sabrale nase zrtve od fasista,a kasnije i od komunista.Zasto stalno Vucic i Dodik?R.Ne radi se tu o Dodiku,radi se o ukidanju RS.A ko to pokusa,to bi bio neverovatno krvav pokusaj.A sve ale su zinule.

  2. Imaju i drugi mediji slicne dvojce bez kormilara, tipa Vidojkovic-Kulacin, samo za krug dvojke.

  3. @Daca i Ivana zasluzile ste sendvic za danas ali prvo priznajte tudje zrtve jer smo mi ti koji smo u zavadi sa 90% okolnih drzava mesajuci se u njihove unutrasnje stvari.

  4. Jaki su vam ovi komentatori, niti imaju lični stav u vezi teksta, niti razumeju na kojoj su strani, dvojice šovinista, à oba om mili.
    Važno je da su ispaljivali SKJ, u čijem članstvu je bilo najviše Srba, mnogi od sadašnjih nacionalista, na čelu sa velikim odbornicima “ Srpskog sveta“ poput Vulina i Dodika.

  5. Ko god ih plati oni tu pesmu pevaju.
    Tito je imao pudlice….

  6. „Ja“-Moram opet da priznam,ja jesam bot,ali bot mog naroda i moje drzave.Naravno da treba priznati tudje zrtve.Uostalom,svaki srpski zlikovac je osudjen u Hagu i treba tako.Meni smeta sto srpske zrtve niko ne racuna pa ni mi sami.100 godina genocida,ej.Upitaj sta su Hrvati radili po Srbiji u 1sv. ratuo drugom da ne pricamo upitaj za isti perod za Bosnjake,da ne pominjem Orica koji je izvrsio genocid nad Srbima u Podrinju pre Srebrenice…..Srebrenice ne bi ni bilo.Samo kazem da smo mnogo puta oprostili a da nam se to uvek tesko vracalo.Nasa braca uvek nadju nekog saveznika da zavrse posao.Bio to Franja,Hitler,Klinton,Bler….Pa i Broz koji ih je iz fasista preveo u partizane.Moramo se nauciti da gledamo svoja posla,daleko vise ce nas ceniti.

  7. Опозиционе аналитичаре много нервира то што не могу да схвате „на чијој“ страни је Александар Вучић, јер увек мисле да игра неку перфидну игру. Ти људи никада неће схватити да је Александар Вучић на страни Србије.

  8. Опозиција никако да докучи коме се Вучић приклања, да ли Русији, Кини, Америци, итд. То их много брине, док председник води самосталну и независну политику и не приклања се никоме, већ гледа како Србију што више да унапреди.

  9. Mislim da bi im Vucic kao nagradu trebao platit letovanje u Hrv. Krle bi mogao posetit ostrvo Mljet, a Bokan grad Split za kojeg ga vezu neke lepe I romanticne uspomene.

Ostavite komentar


Politika

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen 10

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen

- Ja sam predsednica Skupštine kod mene niko ne dolazi, stvarno nemam tu informaciju - rekla je predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić na konferenciji za medije na pitanje noviara da li je u mogućnosti da potvrdi posteu nemačkog kancelara Olafa Šolca i predsednice Evropske komisije Ursule Fon der Lajen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.