Nebojša Krstić filozofu Horvatu: Ne lupetaj Srećko…

Ostavite komentar


  1. Sto se lupetanja tice ono je vrlo blisko Nebojsi Krsticu a ovom gospodinu je diskutabilno

  2. Strucnjak za prodavat maglu. Ceo zivot. U bendu Vis Idoli niti je skladao, niti je svirao, malo skakutao I pevao pratece vokale, dakle.. Prodavanje magle u raznim oblastima nije od jucer!!!

  3. E vala mu odlicno odgovori – kratko, precizno i jasno. Mnogi iz Lijepe njihove znaju da sole pamet drugima a da se ne bave i svojom pameti. Tako i ovaj Srecko. Eh, gdje je onaj Beograd u cijem sam parku mogao prespavati na klupi a ni da pomislim da ce me ko mrko pogledati. Sve u svoje vrijeme, moj Srecko.

  4. Glupi Srbi.Samo su se oni borili za Jugoslaviju,boreci se protiv samih sebe.Ostali su gledali svoja posla,samo se presaltaju sa gubitnicke strane na srpsku i produze sta su i pre radili.I sad se mi ljutimo na Hrvate i Bosnjake.Ko je genocidan?Onaj ko ubija ratne zarobljenike,par hiljada.Ko nije?Onaj koji ubija milione ne stedeci nikoga.Nema svedoka,nema majki,zena,kcerki,sestri…Nema ko da se buni i trazi pravdu.Bravo Bosnjaci i Hrvati.

  5. OVO nije nikakav strucnjak. OVO je ulizica. OVO ama bas nista ne zna da radi. Zato je „prisiljen“ da zaradjuje kao uvlakac. Prizemno, bedno, poltronski i, naravno, u skladu sa onima koje podrzava – nasilno. Obracajuci se licnim imenom GOSPODINU Horvatu, OVO pokusava da sebi da na znacaju. Ali, ne vredi. Nama, koji pratimo, jasno je da to sto OVO pise, sluzi samo SNSu. Pa vas molimo da ga jednostavno ignorisete.

  6. onda diskredituješ čoveka. Moj Branimire, Dalmacija je, na primer, kao u srednjem veku, Slavoniju na čelu sa tim ustašetinama, da ne pominjem.

  7. Ne mogu pročitati što je dr. Krlo napisao jer me čovjek blokirao na X-u.

    Lijepo što nam je javio da je Zagreb postao mračni brlog DP-a. Jer mi se čini da njime upravljaju možemosi, ali to baš dr. Krli ne odgovara za propagandnu retoriku.

  8. Sve bi bilo na mestu što kaže da sme i svome šefu Oskaru da kaže da ne lupeta. A on (Oskar) ne da lupeta nego ubi svojim svakodnevnim baljezgarijama preko medija.

  9. Srećka Horvata su pitali Beograđani o Beogradu. Kad Nebojšu Krstića budu Zagrepčani pitali o Zagrebu, imaće prilike da kaže svoje mišljenje. Zašto se Danas bavi ovim gmizavcem?

  10. Ниси симбол Београда, али како то да си ТИ остао и опстао, а сви други симболи пукли?

  11. Komentar potpuno irelevantnog lika. Stavljati ovog u bilo kakav kosh sa velicinom kakva je Srecko je komicna…

  12. Nije mi jasno zašto uopšte prenosite mišljenje ovog sistemskog uvlakača?

  13. “Kao što čujem od svojih prijatelja u Srbiji, nakon Beograda na vodi, sada će posinak Donalda Trampa koji zagovara „Gazu na vodi“ dobiti Generalštab na poklon, pa odlazi i Hotel Jugoslavija, Beogradski sajam i tko zna što još, sve ono što je Beograd činilo Beogradom nestaje, kao i onaj predivni stari željeznički most koji je vodio ka glavnoj stanici koje više nema. A sve to u ime „progresa“ – kaže za Danas Srećko Horvat”.

    Krle je pglu za medalju. Ali opet je bolje da lupeta ovako, nego ovakav kakav je da leci ljude. Valjda smo naucili nesto na primeru Hitlera, kako bi izgledao svet danas da je ludak uspeo da se dokaze u slikarstvu.
    Krle, nesreco, …covek ne pominje ambijent i ljude Beograda, …on prica o simbolima Beograda , gradjevinama, koje su nestale pod naletom stranaca kojima to nista ne znaci. Njima je to samo profit a nasim politicarima sansa da se ogrebu za nesto para. A krljama poput Krleta je to sansa da se ogrebe od politicara koji, kao i on, nista u zivotu svojim radom nisu stekli.

  14. Nedavno sam imao priliku da se prošetam uz Savu pored takozvanog Bg na vodi. Ono je odvratno, kao neki Las Vegas. Hladno i odbojno, ljudi koji tuda promiču isti takvi. Užas. Nikad vise.

  15. Krstic kao malo dete. Bavi se Zagrebom u drugoj temi, ovde je tema Beograd i njegov nekadasnji duh koji je, na zalost, odavno nestao.

  16. Zivko @.. A kad hodas prema Adi, smuci ti se zivot od smeca, koje nije tu od jucer, a iza tebe najskuplji kvadrat stana. Sve nadrealno I naopako.

  17. Bas me terala radoznalost, pa rek’o da pogledam kakav je to „marketinski strucnjak“ NK. Na Wikipediji nema reci o nekoj skoli ili kursu marjetinga koji je doticni zavrsio tako da mi nije jasno zasto ga tako predstavljate. A o tome da voli da se petlja i tamo gde mu po nekim parametrima nije mesto (a da ga niko nista nije pitao) i da cesto promasi temu, za to nam ne trebaju dodatne provere. Pridruzujem se zato pitanju nekolicine citalaca:“Zasto objavljujete ovakve stvari? Ko je NK da bi se njegov demagoski uradak uopste objavio?“.

  18. a realno neko je gore dobro komentarisao šta uopšte dajete prostor krletu da ga zagađuje svojim uvlačenjem oskaru kroz vređanja drugih

  19. Upravo zbog takvih beskičmenih glista i ljiga je on to i napisao
    Glumiš nekog intelektualca dok sediš u Pinkovom bordelu sa pevaljkama, učesnicima rijalitija, uličnim ludama i polugolom voditeljkom
    Barem ćuti, ako si već odlučio da za pare svako ponižavanje ima smisla

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.