Nebojša Krstić o tvrdnjama da je njegova firma od RTS dobila višemilionski posao: Nemam veze sa RTS, nemam agenciju, a Marinika Tepić radi prljavi posao za Đilasa

Ostavite komentar


  1. Pa,tuži je ako laže,preletaču providni,ti bi za novac sebe prodao,sram te bilo.

  2. Ako je Krstić zaista nevin, odmah tuzna sudu sa dokazima; ovakav odgovor vise lici na pevačko društvo nego na ozbiljan demant. Niko vise NE spominje 619 mil. najcuvenijih i to Djilasovih; ako je zaista bio lopov sto to ti SNSovci nisu nikad dokazali na sudu!?!

  3. Krsticu verujem kao Djikiju sa kanabeta.
    Tragedija gradjana je jer nemamo za koga da glasamo i podržimo.
    30 g isti se smenjuju.
    Ne setam I necu na izbore.

  4. „Trla baba lan..“, što nekad pevaše „Korni grupa“.. Kada se nadju u ćorsokaku ovaj i ostali „napredni“ stručnjaci kao po direktivi počinju sa Šolakom, Đilasom i ostalim koji im se nisu uvukli u stražnjicu.. To se verovatno izučava u „napr(e)dnoj akademiji za mlade lidere“ kao predmet broj jedan.. Ako nije istina onda se zna šta je sledeći korak gos-n „marketing stručnjače“…

  5. Ja verujem Krletu. Ko bi njemu dao tolike pare. On je beznačajan.

  6. Svake subote setam da vise nikada ne bi gledali ovakve korumpirane kreature poput Nebojse Krstica. I naravno, izacicu na izbore jer je sve bolje od zla koje zivimo vec 11 godina.

  7. Nebojsa presavijte tabak pa na sud….nece ona prestati da laze dok svi cutite

  8. Сад се офирао. шешељеви фазони. Пита те једно, а ти друго.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.