Nebojša Stefanović sa Tanjom Fajon o izbornom procesu

Ostavite komentar


  1. Unapredice se uslovi izbora pa da vidimo koji ce razlog loseg rezultata na izborima opozicije da izmisli.

    1. Nema potrebe unapredjivati “ odlicne “ izborne uslove i jos se “ pravdati pred Delegacijom E. Parlamenta , kao da se nesto “ krije “ od javnosti .EU- e a pogotovo ne od Evropskog parlamenta …taman posla .. To potvrdjuju , svaki dan , licno Aca na Pinku sa svojim “ istrazivackim novinarstvom “ ili Rts – u a Sarapa i Dea mudro odobravaju plus pr;dr. vojvoda Voja na “ odlicnoj “ srecnoj “ Heppy tv – i u pauzama “ parova ili zadruga ( odlicne ev.tv. serije ) Pa tek REJTING ili SLAVE posle docekivanja teretnih vozova … to je “ radikalsko naprednjacka demokratija “ Sta tome i uslovima ostvarivanja toga ima tamo neka delegacija nekog parlamenta ima da “ trazi “ a dr Nebojsa iz BG. -a da objasnjava i obecava “ poboljsanje … ta mante se ….

Ostavite komentar


Politika

Oglasio se ProGlas o Memorandum o litijumu Srbije i EU 10

Oglasio se ProGlas o Memorandum o litijumu Srbije i EU

Garancija da će ekološki standardi biti primenjivani u slučaju Jadra ne može biti reč predsednika Srbije ili obećanje nekih inostranih zvaničnika. Kada su institucije zarobljene, prinuđeni smo da sami i na svakom mestu branimo svoja prava i javni interes. Na ovom pitanju, srpsko društvo može da se obnovi ili potone još dublje. Zato pozivamo građane Srbije da odlučno pokažu da su odabrali pr(a)vi put”, saopštava ProGlas.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.