Nebojša Zelenović: Borimo se protiv pandemije i naprednjačkih laži

Za Danas govori komandant Kriznog štaba i gradonačelnik Šapca

Ostavite komentar


  1. Boris se ti, folirantu, da zastitis tvoje lazi i manipulacije. Neces jos dugo, pa ce izaci na videlo, sve sto si radio u „korist“ Sapca i njegovih stanovnika.

    1. BOZE, CITAM KOMENTARE OVIH PACENIKA IZ SAPCA I NE MOGU DA DODJEM SEBI KOLIKO IM JE ISPRAN MOZAK! KOLIKO SU ZADOJENI MRZNJOM I KAKO NE VIDE KAKVOG VREDNOG I DOBROG COVEKA IMAJU – ZELENOVICA! I KAKO TO NE ZNAJU DA CENE. POSLALA BIH IM OVOG NASEG NESRECNIKA VESICA NA NEDELJU DANA DA VIDE STA JE HAOS I BEZNADJE, KAKO CEGA GOD SE DOHVATI, UPROPASTI. KAKO SE SLUDJENI I BOLESNI GRADJANI SETAJU OD JEDNE DO DRUGE BOLNICE, ZARAZAVAJUCI USPUT I OSTALE, KAKO TRAZE SVOJE PREMINULE, NE ZNAJUCI GDE SU. TREBA LI JOS?! MI NEMAMO POJMA KO JE BOLESTAN, KO NIJE, GDE CE ONAJ KO NEMA KORONU, A BOLESTAN JE… JOS?!

  2. Političari da ruše političare, a onda da se ti sklone da bi došao neko novi. U Vašoj konstantaciji je toliko kontradiktornosti.

  3. Jedino za sta se Zelenovic ikada borio je njegov interes, drugo ne poznaje.

  4. Ne znam Zelenovića, ne znam o njemu skoro ništa, ali znam ko mu je i šta mu je mentor Petrović. Dovoljno da ne verujem ni reč ovom čoveku.

  5. Moram priznati da od političara jedino se Zelenović trudi i zalaže za svoje građane,ostali samo gledaju koliko im to daje političkih poena.

  6. Zelenović je čovek i političar za primer, kamo sreće da Srbija ima više ovakvih.

    1. Ako je za primer to, što je hteo da obori izbore u Šabcu, samo da bi ostao na vlasti, onda si u pravu!

  7. Cudnim sticajem okolnosti, korona virus je za Zelenovica postala opasna tek u danima kada treba da se ozvanici njegov pad sa vlasti, ali mu nije bila opasna kada su organizovana tri velika dogadjaja, uz ucesce vise od 1.000 ljudi, bez propisanih mera zastite!

  8. CIVIJASKI BOTOVI JAKO AKTIVNI, VECERAS NA OVU TEMU TREBA DA ZAHVALITE BOGU STO IMATE OVAKVOG GRADONACELNIKA , NEDAO VAM BOG DAVAM DODE VASIC POZDRAV I CIVIJASE PAMET U GLAVU KOD GLASANJA

  9. O kakvoj to novoj politici Nebojša Zelenović, šta to imate novo da ponudite, a da je to realna i ostvarljiva priča kod građana Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.