„Nećeš izaći sa Banjice!“: Počeli prvi „naleti“ naprednjaka na opoziciju u Beogradu

Ostavite komentar


  1. A i realno šta će oni na Banjici? Koji program oni nude. Namerno provociraju aktiviste SNS-a i posle oni žrtve.

  2. Ma Relja je faca … šta li će da radi u sledećem filmu ???

  3. Eto, počele predizborne zanimacije!! Najbolje u stvari oni koji su kao odvojeni od svega, i zauzimaju stav apstinenat!! oni misle da da kao da su odvojeni od svega a u stvari su u svemu mirođije-…Jer njihovim neučestvovanjem na izborima prave agoniju celomdruštvu, a sami sebi prave lažnu sliku..

  4. Beograđanin, koji je u svom gradu stigao do zvanja fizioterapeuata, a u Prištini do magistra ekonomije! Tipičan SNS kadar!

  5. @Jelena, hajde malo oladite SNS nije Beograd, SNS nije Srbija, spustite se sa visina i procitajte Nusicevu Vlast mozda vam nesto sine. Ziveli

  6. Hahaha polusvet i kvazi mangupi, ovaj se u zivotu nije potukao, fakultet fizioterapeuta nezne ruke ne ide.

  7. Momak ne sme da prismrdi u Prizrenu ali se pravi bahat na Banjici, SNS stvarno ima talenat da skuplja ovakve legendice.

  8. Da takav siledzija bude na celu penzionog moze da se desi samo u neuredjenoj pravnoj drzavi Srbiji.

  9. Pa kako to da izgubismo Kosova sa ovako hrabrim likovima koji se junače po Beogradu? Sve to treba poslati na granicu sa Kosovom, pa neko osvajaju Kosovo, a ne Beograd.

  10. Kad Relja Ognjenovic bez adekvatnog obrazovanja i sposobnosti moze da bude postavljen na funkciju koju ni po kakvom osnovu ne zasluzuje i moja baba Miladinka se sprema da se uclani u SNS i zameni navedenog.Priznaje moja baka da ona ne bi bila tako aktivan siledzija kao navedeni na sledecim predizbornim aktivnostima i to joj je velika mana ali ce se truditi da se promeni jer clanstvo u navedenoj stranci to zahteva od nje.

  11. @Jelena Ne razumem? Kako, sta ce? Ocete vi da odredite ko sme gde da bude? Cime ih provociraju? Prisustvom? Ne razumem odakle tolika kolicina gluposti smestena samo u jednom komentaru? Sta ce biti kad nekad padnete, oce li tebe neko da pita sta ces u Srbiji? Provociras svojim prisustvom? Sto bi i imalo smisla da takve kao tebe neko pita. A ko zna, mozda neko nekad i oce. Videcemo tad dal ces biti tako mudra kao sto si trenutno.

  12. Mnogo nervozni ovi SNS aktivisti…. svi imaju funkcije… vile, bazene, sluzbene automobile, kupljene glasove, ne razumem zasto su nervozni i agresivni…

  13. @Jelena. 18. maj 2024. u 15.41
    Interesantno. A koji program ima SNS ? (…)

  14. Njihov fond reci bedan Uhvate se za jednu recenicu i ponavljaju Da li ovaj narod stvarno zeli da zivi pod siledzijama i neradnicims Kad oni rade dace bog da ih se resimo

  15. Što volite da dajete bajate vesti a nije vam prvi put ovo je već pročitano neki dan

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.