Nedeljkov (CRTA): Da nije bilo nepravilnosti izlaznost bi bila manja

Ostavite komentar


  1. Srbin se saginje samo pred bogom a ne pred gorim od sebe. Sad smo videli da smo mi gori od najgorih.

  2. VAS IZ CRTE KO PLACA VI KAO PRESTAVNICI DRUGIH DRZAVA NEMATE PRAVO DA SE MESATE U IZBORNI PROCES JA VAS PREZIREM MOJA MAJKA JE BILA LOGORAS SRAMOTO SRPSKA

  3. Znaci, CRTA je predlozila 60 preporuka, one su usvojene pre izbora i zakljucuju da to sta su predlozili nije dovelo do zeljenog efekta, sto mu dodje, da su im preporuke bile pogresne i da ni sami ne znaju sta treba da se radi. I da, nikako clanovi bilo kojih partija ne smeju biti u sastavu CRTE kao sto je ovog puta bilo, da su posmatraci pretezno bili iz opozicionih stranaka. Ako hocete da budete nezavisni, onda nikako ne sme da bude bilo ko iz bilo koje stranke.

  4. Ako nas istorija ičemu uči a to je da ovakvi režimi padaju onda kada izgledaju najjače.

    1. Kada tako izgledaju (najjače), hvataju se rešavanja kosovskog problema (najveće žabe, kako je Đinđić govorio).
      Srpski komunisti u više navrata, poslednji put nakon smrti Tita kada su se ljuljale finansije. Milošević je, pak, na Kosmetu započeo i završio političku transformaciju, Đinđić je tek nagoveštajem, gonjen, dok nije streljan, Koštunica je podneo ostavku, Tadić je izmestio pregovore ne bi li se makao s mrtve tačke, ali nije želeo dalje jer se – kako je govorio – Ahtisarijev plan kosio sa njegovim moralnim načelima. Svi do jednog, bili su uslovljeni osnovnim pitanjem, od čega živeti.
      Vučić je krenuo s tim pitanjem ( i odgovorom) kada su ga novinari upitali, otkud u njemu prozapadna ideja. Usledio je, odmah, Briselski sporazum.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.