Nedimovićeva čelna pozicija je kompromisno rešenje

Sagovornici Danasa o listi naprednjaka za parlamentarne izbore

Ostavite komentar


  1. Čime je ovaj provincijski pravnik uopšte zaslužio da uopšte bude postavljen za ministra poljoprivrede, kada se pre toga ni u slobodnom vremenu nije susretao sa poljoprivredom. Čime je zaslužio toliku čast da bude predvodnik liste svoje partije. Ostaće upamćen jedino po tome što je Srbija za njegovog mandata uvozila baš sve poljoprivredne proizvode, čak i hleb !?

    1. Jedino što ga je preporučilo na ministarsko mesto je to što je drug bate Andreja. I ništa više.

    2. Kada su ga isto to svojevremeno pitali, odgovorio je da se ne bavi poljoprivredom, ali je iz poljoprivrednog kraja. Pošto ja živim blizu bolnice mogao bih biti ministar zdravlja. Ni škola nije daleko…

    3. Ovaj provincijski pravnik je kolateralna steta, kao i vecina nestrucnih ministara. Najvaznije je da su rodoljubi i da se ne mesaju u svoje poslove ministra. Sve to mesto njih obavlja SNS predsednik. Ranije su se likovi menjali na politickoj sceni Srbije. Sada ni djavo vise ne moze skinutu umivene radikale sa vlasti.

      1. Sretao sam ga 2004-2008 dok je bio u DSS. Pametan, vredan, konkretan, sa odličnim osećajem za politiku. Odlučio se za politiku, šaranje po strankama je njegov izbor, očigledno ima koalicioni kapacitet. U poslednjih 15 godina je išao samo napred.

  2. Bolje nisu mogli, poljoprivrednici su najgore prosli pod ovom vlascu, za 8 godine vladavine AV, svako poljoprivredno gazdinstvo je ostalo krace za jedan traktor i to samo na osnovu subvencija /2011. g. 14.000 a od 2013. g. 4.000. ako neko ima 10. h to je 100.000 manje godisnje, puta 8 g. je 800.000 din, a da ne pricamo o ceni goriva, i poljoprivrednih proizvoda koji su 2011 g. bili duplo skuplji nego dana. Osveta poljoprivrednika ce biti zestoka.

  3. Nedimović nije „deo SNS NBA lige“… E jeste me nasmejali…Ko jeste deo SNS NBA lige? Djordjevic, Stefanovic, Djuric, Babic, Martinovic, Orlic, Selakovic, Mihajlovicka, Brnabic…??? Sve Dzordan do Dzordana 🙂

  4. Gde ce cudovisna Sandra Pantelic ako jos doktorira na instan foru moz bre da je turite oma u zatvor da vas sve sacekuje ….

  5. SPO ahahahahahhahahha. Boni i Klajd Drašković. Zar vam nije dosta više para? Kome će te ih ostaviti????

  6. Pokradene penzionere opet ce nasamariti,kajmak ce uzeti razni Colovici,Krkobabici i drugi blizi vrhu,a ostali sipak.

  7. Kompromisno rešenje?!
    A ko je tražio i kome treba nekakav kompromis? Može Vučić da stavi na listu i potpune anonimuse koje nasumično pokupi na ulici, botovi će uvek oduševljeno klicati Vučičevoj mudrosti, a oni koji glasaju za SNS će videti samo to da na listi piše „Aleksandar Vučić“ i dalje neće ni čitati, niti ih išta drugo zanima!

    1. Upravo tako, svi oni su nule bez broja (av) ispred sebe.Na mislim da je on neka vrednost, ali ostali su totalno beznačajni.

      1. Nule su I sa prvim na listi. Čime je on zaslužio da tek njemu neko nešto proveri I da mu da glas?

    1. Gospodja Ljiljo, ne vredjajte moju malenkost. Ja sam nonopeceni penzioner, tako da cu sagledavsi celokupno stanje u drustvu presrdeti 26.4. u kuci…Pozdrav…

  8. To sto je Nedimivic, aktuelni ministar poljoprivrede i najveci.grobar srpskog agrara prvi.na listi SNS, Maja G. druga, a Lav Pajkic peti samo znaci da je LISTU formirao ANDREJ VUCIC, brat lidera SNS, i siva eminencija u toj stranci, iako zvanicno nije ni na jednoj funkciji. A ne nekakav kompromis, jer toga u vokabularu i razmisljanju naprednjaka nema niti ce ikada biti.
    Sve u svemu izborna prica 2020. Nije vredna pomena, jer predstavlja jednu sprdacinu sa demokratijom.
    Postavljam pitanje svima koji budu ucestvovali u ovoj PREVARI, sta oni biraju?
    Od istog jos istije, od trulog jos trulje od goreg NAJGOREG.

    1. Izgleda da je taj mladi lider ,akademac,naprednjačka zvezda u usponu, Lav Pajkić, zamena za Marjana Rističevića.A ko da je i bitno ko je u parlamentu kad ionako tamo nema rasprave o nijednom bitnom pitanju ,koje je od nacionalnog interesa.Važna pitanja se prvo saopštavaju na pinku i hepiju.

      1. Dkuro, kaže se “ ni o jednom“… Pozdrav i ostalim dokoni frustriranim „stručnjacima“ iz, srećom, odumiruće politikantsko-prevarantske družine „50 nijansi žuto“. Da vam za kraj parafraziram vašu Biseru: “ Nikad više “ mili“ moji“.

  9. Idite i mitrovicu pa cete cuti za afere. Kolilo je zemlje poklonio andreju da dođe na mesto na kojem je

  10. Kazete da je bez afere doticni,a da li znate koliko je korupcije u Vojvodini, u vezi podele subvencija u poljoprivredi.. nemojte samo reci da On nije kriv za to,i da on to ne zna.

  11. Ovaj je izabran zato što je klonirani Vučić – ni trunke morala, ni trunke harizme, samo muljanje, osrednjost i alavo hvatanje za priliku.
    Koliko on „nema“ afera pokazaće se kad neko malo dublje pročačka po finansijskim tragovima.

    Najbednije je što je ovaj bolji i brži Preletačević i od Maje Gojković.

  12. Nedimović je odličan izbor; bio je u DSS, pa Grupa građena, pa DS, pa protiv DS-a, pa NALED i na kraju Napredna stranka – to je univerzalni kandidat. Bio je zadužen za ekologiju, ukoliko se neko toga i seća, pa za vode, šumarstvo i poljoprivredu. Njegov rad je svima nepoznat, ali se vešto krio i nigde ga nije bilo. Evo ga sada kao idealnog kandidata, naravno uz Pajtića, koji se takođe istakao svojim radom u prethodnom periodu. Da li će i naprednjaci imati snage da zaokruže ovu listu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.