Neđo Jovanović: Vlada da se izjasni da li je Dačićeva diplomatija ispravna

Poslanici na početku sednice Skupštine Srbije pitali o Crnoj Gori, penzijama i položćaju Albanaca

Ostavite komentar


  1. Pitanje Mirčiću:Zašto je pet poslanika SRS povuklo svoje podpise sa Inicijative grupe poslanika Ustavnom sudu Srbije o ustavnosti smanjenja penzija?

  2. Drugo pitanje Mirčiću:Kako su poslanici SRS glasali o Zakonu o umanjenju penzija?

  3. Fatmir Hasani ne treba da pausalno ocenjuje stanje na jugu Srbije odnosno u kraju (Presevo i Bujanovac) gde zivi vecina Albanaca. Prvo treba izvrsiti popis stanovnistva uz kontrolu medjunarodnih organizaciji, poboljsati biracke spiskove i na osnovu ta dva cinioca povecati broj zaposlenih u drustvenim i javnim sluzbama. Takodje se trebaju Albanci sa juga Srbije ukljuciti u srpske policijske skole i akademije i zavrsiti pravne fakultete u Srbiji da bi se mogli ukljuciti u sudstvo. I naravno, nikada manjine ne smeju biti opozicija jer samo u vlasti se mogu ostvarivati prava manjina. Ugledajte se na madjarsku nacionalnu manjinu koja je stub saradnje izmedju Srbije i Madjarske ali i hrvatsku i crnogorsku nacionalnu manjinu koja pravi jaz izmedju matice i domovine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.