Neispunjena obećanja Vučića

Analiza portala Danasa i Istinomera: Aleksandar Vučić, premijer od 2014. do 2017.

Ostavite komentar


  1. Vučić je stavio ispred svega Srbiju na prvom mestu a nju je valjalo štiti i onda kada je i sva opozicija pokazala da im nije do Srbije stalo već samo da mrze Vučića.

  2. Ako u toku dana procitate Danas i Informer nece vam biti jasno gde zivite i koliko premijera imate.

  3. Vučić na eklatantan način obavlja svaki posao i ispuni obećano što je dovoljan razlog da se kandiduje.

  4. Najveci srpski demagog nastavlja sa svojim praznim obecanjima, spinovima, i naravno botovima. Meni nije zao da AV propadne politicki i nadam se zavrsi na sudu, kao sto mi nije zao da botovi izgube sendvice i radna mesta koja su dobili preko SNS komentarisanja. Ali mi je zao naroda Srbije koji sve ovo trpi od 2012 godine. Vreme je da narod kaze NE ovakvom primitivizmu, lazima, i obmanama SNS sekte.

  5. ““Nikada nisam lagao naš narod u Srbiji…osim kad jesam, neću smanjiti penzije i plate samo ću oduzeti deo od njih, ukinuću TV pretplatu jer ću uvesti taksu, ako ne uspem u politici radiću u firmi svog brata koja ne postoji jer mu je neko ukrao identitet, ličnu kartu, zdravstvenu knjižicu, BUS Plus; ne pada mi na pamet da se kandidujem osim na funkcije na kojima do sada nisam bio. Mnogo volim Srbiju i narod ali samo onaj bez zuba što ljubi kalendar sa mojom slikom, ostalo je ološ, strani plaćenik, soroševac i izdajnik; branim Kosovo svim srcem, dušom i tuđom decom, makar dobio još jedan četvorosoban stan koji nemam. Izaberite me opet, samo napredno kao kamen u bunar, jer sa mnom nema dna do koga ne možemo.““

  6. Kada bi svaki put kada politicari slazu iz njihovih usta ispao po jedan dukat pa mi bismo se sada kupali u zlatu.

  7. Vučić je megalomanski krenuo da osvaja simpatije građana i uspeo, to što se sada dešava za sve njegove simpatizere nije važno, on je ušao u njihova srca i misli i postao idol, ako se Beograd na vodi ne završi ni za pola veka neće mu zameriti, naprosto pašće u zaborav. Poenta je u tome da je ovaj oblik gradnje obećavao veliki ekonomski pomak u Srbiji, povećano upošljavanje, veće palte. Na gradilištu radi 500-600 radnika, a nekadačnii Kongrap je u svoje vreme imao oko 10.000 radnika, uz nejaga je bio Rad, Trudbenik, Morava gradnja i još desetak manjih građevinskih firmi u Beogradu i još mnoštvo drugih firmi širom Srbije.. Očito je ovaj eksperiment Beograd na vodi u suštini neka mućka kojoj se kraj ne vidi niti akteri prepoznaju osim Vučića, Malog, Vulina i još nekolicine.Vlast Vučića je ogromna anegdota u koju je Srbija zaronila bez skorog odgovora.Srbija je važila na svetskom tržištu kao ozbiljan graditelj dok danas širom Srbije grade strani izvođači koji sav višak kapitala izvoze iz zemlje. Srbija od ovog oblika njudila nema ništa.

  8. Mozda je i previše zeleo da ispuni, ali s obzirom kakvo je realno stanje u zemlji više od ovog nije moglo. Da se nezaboravi SNS kad je preuzeo vlast nije samo zatekao praznu kasu već i zemlju pred bankrotom i u neviđenim dugovima. Što se tiče penzija, one nisu samo smanjene u Srbiji nego u svim zemljama regiona kao i u EU

  9. Lagali su i pre Vucica, laze se danas a sigurno ce i ubuduce. Ali ovoliko samoljublje i sprovodjenje samo svoje volje bez obzira na misljenje gradjana je zaista odvratno. Svi se kunu da im je dobrobit Srbije najvaznija a predizborna obecanja ne ispunjavaju.

  10. Vucic nije zeleo da se kandiduje ,ali njegovu kandidaturu su trazili svi SNS Odbori ,jer samo sa njim se mogu dobiti izbori ,a mozda tu ima i druga kalkulacija videcemo.

  11. Na žalost Angelinu, moram reći da nam predsednik nije dobar. Možda bi bio dobar u nekoj MZ Bugojna, a? Tamo da ide, da miri i prosperiše prvo svoj komšiluk. A, verujem da će Kaluđerica glasati za Beograd.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.