Neizvesna selidba naše ambasade u Jerusalim

Sagovornici Danasa sumnjaju da će biti sprovedene pojedine odredbe Vašingtonskog sporazuma

Ostavite komentar


  1. Prvo predsedbicka funkcija se jos nije promenila a ako postoji sud u USA i nece a vi mozete biti odgovorni posle toga za sirenje laznih vesti iako ste mi omiljeni list. Ako Bajden dodje onda nista sve ste u pravu.

    1. Predsednička funkcija u Sjedinjenim Državama se menja 20 Januara, a svako sa gramom mozga zna kako su prošli izbori. Da, tačno je, zvanično proglašenje pobednika se nije desilo, ali to ne sprečava nikoga da zaključi ishod.

  2. Nikada ranije u istorino jedno malo jezero nije promenilo ime dva puta za tako kratko vreme-))

  3. Nikom to nije ni palo napamet. Niko nije mislio ozbiljno. Niko nije ni shvatio ozbiljno. Samo ce Izrael priznati Kosovo

  4. Znajući da je „sudbina“ ljudska svest, Trampa i Vučića, narodoski rečeno sudbina ih je na kratko spojila. Dok psihosociologija kaže, da ih je njihova svest naterla da se sretnu. A kako obojica pate od iste patologije – Egonarcizam, mogli smo da vidimo kakav je bio njihov susret: Egonarcista koji je vladar najveće sile sveta zauzeo je svoje počasno mesto, dok Egonarcisti Srbije, koju državu su ojadili Vučićevi učitelji, a on je privodi kraju uništenja, sedeo je na ponižavajućoj stolici, umalo da je tronožac, a ispred doneli mu pomoćni mali stočić iz neke kancerlarije na kome obično stoji fiksni telofon.
    Zato sam predlagao jednom listu u Kaliforniji da objave da je ovo Trampovo batrganje oko svog poraza na izborima, da to smatraju kao njegovu egonarcističku patolgijo. No, rekli su mi da je to odavno primećeno, čak ima ilustracija u knjigama na koleđima, kao i na katedri Psoholojije pri Njujorškom univrezitetu.
    Da bi mi juče poslali kolumnu koja započinje ovako: Rojters: Građanin Trump suočit će se sa pravnim nevoljama.
    Napisao Makini Brice, Jan Volfe
    VAŠINGTON (Rojters) – Od stupanja na dužnost u januaru 2017. godine, predsednik Donald Tramp opkoljen je građanskim parnicama i krivičnim istragama svog užeg kruga…“
    Slede sve podignute i zaustavljene optužnice zato što je Tramp Predsednik SAD.
    Znači, ne samo što imaju istu patologiju Tramp i Vučić, čeka ih ista sudbina kada izgube vlast.

  5. Sporazum je potpisan u prisustvu SAD-a tako da sporazum vazi.Moze Vucic da ne postuje sporazum ali ce Srbija zbog toga imati problem.I ovako ima problem sto je sporazum potpisan koji ne odgovara Srbiji.Eto sta moze da napravi neko ko ne razume spoljnu politiku.

  6. Tramp je najgluplji sef vece drzave u skorijoj istoriji, pa cak i tako monumentalno glup, uspeo je da preradi Vucica – i to jedino njega. Niko drugi nije naseo na njegove sheme. Niko, ni iz jedne zemlje.
    Eto sta nas jashe, i sta nam se prodaje za „drzavnika“.

  7. Eeee… ako “ nas Aca “ ne ispostuje ono sto je sam potpisao navucice na R. Srbiju gnev USA i Izraela pored vec gneva Arapskih zemalja i Hezbolaha sa svim pro Iranskim organizacijama… ne verujem da su sns- pink ovcica i botovi shvatili sta nam je uradio „. nas Aca “ sa svojim “ pamecu “ ili “
    politickim nosom „

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.