Neki diktatori su „miliji“ od drugih

Sagovornici Danasa oprečno vide proteste protiv vlasti u Srbiji i Rusiji

Ostavite komentar


  1. Ako je Navaljni covek zapadnih sluzbi, a jedina je vidljiva opozicija u Rusiji, to je onda sramota za Ruse. Zapad se angazuje ozbiljno samo u onim zemljama gde bi od rusenja vlasti imao neke koristi. I to treba najzad da shvate sve zemlje bivseg komunizma, kolonijalizma i ostalih diktatura. To ne moze da se prebaci Zapadu, oni su racionalni i brinu svoju brigu.

    1. Druze svi diktatori govore o stranom faktoru! Navalni je hrabar covek i antikorupcioner,razotkrio je njihove malverzacije a radi se o milijardama dolara i gle cuda oni su te pare naravno izneli na “ neprijateljski zapad“. Zbog toga ce on platiti glavom! Nijedan zapadni biznismen nije toliko bogat koliko cinovnici u RF a samo trideset godina tamo nazad nisu znali kako izgleda 100 dolara!

  2. Да се не заваравамо, једноцифрен је број држава у којима се власт доживљава као власт грађана. У свим осталим државама на истоку и западу мање или више власт не засупа интересе грађана већ интересних група, па у складу са тим су поступци према грађанима. Жалосно је што се ми, грађани „ложимо“ и навијачки изражавамо солидарност и осуду а све у име паковања које се зове демократија.

  3. Auh Bole ala lupetaš. Kažeš: “Kod nas nije bilo stranog faktora“? A ko su bili oni Splićani, Ukrajinci, Izraelci i ostali pohapšeni, kod kojih su pronadjene razne stvari, mape, suzavci strane proizvodnje, Molotovljevi kokteli… Bole, kažeš: “Blago su reagovali evropski lideri“? Pa, Bole, vi ste satima kamenovali policiju, sa namerom da ubijete i teže povredite ljude, (ima snimak, Bole, čak i na Ne1) pa ste tek onda dobili i to malo, vidiš kako ih lemaju u Holandiji, Francuskoj, Nemačkoj… i to za mnogo manje. Bole, Bole, a “zaboravio“ si kako Amerika to rešava? Bole, zaboravljaš da vas niko nije ni pipnuo godinu i nešto dok ste se šetali, čupali i rušili Bgd? Čak ni policije nije bilo. Tek kad ste pokušali silom, onda ste dobili i to malo. Bole, odkud to da ti, Rusofil, osudjuješ Rusiju, a ćutiš o ubistvima protestanata u Americi? Je l’ to zato što si četvoronoške ualazio u američku i zapadne ambasade?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.