Nema ozbiljnih pregovora uz nacionalističku propagandu

* Hedl: Susret je dugo i temeljno pripreman, ali je sada bolje što je odložen
Sagovornici Danasa o proceni Kolinde Grabar Kitarović da u ovom trenutku ne postoje preduslovi za posetu Aleksandra Vučića

Ostavite komentar


  1. Ma mi smo ludi, mi sve pokusavamo da stvorimo dobre odnose sa njima, ali ne vredi kod njih u skupstini sede teski nacionalisti.

  2. Pi šteta! Propade nacionalni igrokaz. Sad Kolinda neće moći Vučiću da vrati kitu cveća. Možda je susret izostao al je igrokaz za izbore novu priču dao. Izvolite gospodo režiseri…

  3. Ustaštvo i Četništvo nije ista stvar. Četnici su bili priznata kraljevska vojska u drugom svetskom ratu, koju su sve do 43 podržavali saveznici. Kasnije tu podršku gube, a dobijaju je partizani. Ustaše su bili fašistički pokret koji se borio protiv partizana i četnika.

  4. Meni skupština liči na pijace i vašare, na predizborne zborove i diskusije, najmanje ima rada za novac poreskih obveznika gradjana Srbije.

  5. Dosta smo pokusavali lepo sa njima , ali ne vredi sa njima je izgleda tesko doci do normalnog dijaloga .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.