Nema ukrajinskih „plaćenika“ u Srbiji

Reagovanje Ambasade Ukrajine na tvrdnje u pojedinim medijima i na društvenim mrežama

Ostavite komentar


  1. Poštovana ekselencijo! Zar niste shvatili sa kojim i kakvim narodom imate za posla kada ste dolazili u Beograd bar onda kada je došlo do sukoba na istoku Ukrajine. Poistovećivanje sa donjeckom republikom je sada ovde pritajena mantra za većinu bolesnih kvazi patriJota jer iza nje stoji ovde omiljeni botoksirani rus. Nema veze što se busamo u principijelna i poštena srpska prsa zbog Kosova koje je ova naša banda predala Šiptarima i NATOu, mi moramo neprincipijelno da podržavamo Donjeck. Ali koga je briga ovde šta je istina, pravda, poštenje i principijelnost, jer smo se kao narod većinski o ove norme oglušili toliko puta u poslednjih 35 godina. Otuda toliko srpskih plaćenika na istoku Ukrajine, kaljajući srpsko vojničko ime plaćeno krvlju naših junaka, branioca naroda i svoje kraljevine iz prvog svetskog rata. Ovi što u Srbiji bedno lažu i zamenjuju teze u ovom slučaju i sa ukrajinskim narodom su direktni potomci onih koji su svojim delanjem po zadatku kominterne iz Moskve, činili sve da se satre srpski narod i njegova tadašnja kraljevina kako bi se konačno srušila ta država koja je uz svoja sirota nedra tada primila na stotine hiljada stradalnika sa njihovim porodicama izbeglih iz sovjetske Rusije. Nadam se da vam je sada jasnije otkud toliko laži i zle krvi prema vama. Oprostite im jer ne znaju šta čine, davno reče najveći stradalnik na zemlji, bar za nas koji u njega istinski verujemo.

      1. Botove je izgleda izjeo botulinski otrov jer misle da je botoks nešto lepo i dobro za ljudsko telo. Sa takvim tastaturnim karakterima ne komuniciram dok ih otrov ne popusti, pa tako ni sa ovom tastaturnom skraćenicom koja je botovana na sajtu danasa već mesecima. Iznimka je samo naš dragi komentator miodrag iz peći kojeg na momente otrov popusti pa tada istinski zablista.

      2. Zasto se izlupetao? Pa istina je da se ta prica pusta da bi polupismeni deo Srbije koji Putina i Rusiju vole vise od svoje dece prevagnuo na stranu vlasti. Problem u Srbiji je sto je ova vlast ukapirala na kojem joj je intelektualnom nivou vecina naroda i pusta price i scenarije koje takav deo Srbije najlakse moze da ukapira (tipa, nisi za vlast poslao te Hardinaj, ili nisi za vlast udario si na Rusiju i Putina, ili nisi za vlast finansira te CIA i Soros, ili nisi za vlast zbog toga sto hoces da krades, ili nisi za vlast pa ces ulaziti u svaku kucu u Srbiji da bi tuko narod i milion drugih mantri koje me mrzi da pisem sada). Bez obzira sto su to bajke za uzraste dece do 6 godina i koje svako ko je pazio na tri casa u skoli zna da su idiotizam. Caka je u tome sto ima mnogo onih koji su posecivali skolu tek da bi im proslo vreme i nisu razvili nikakav sistem logike i samokriticnosti. Sutra da im kazu da su svi koji su na ulici doleteli direktnim letovima iz Nju Jorka cetvrtina Srbije bi poverovala u to bez ikakvog problema.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.