Nemačka štampa: Uspeh krajnje agresivne kampanje

Ostavite komentar


  1. Nije propaganda bila preagresivna nego je to bilo ničim ometano nasilje medija (a to su gotovo svi) koji su se takmičili da što bolje služe Velikom Verziru. Srbija je tapetirana njegovim likom (bez dela), a ni jedno mesto na kome su se odvijali izbori nije poštovalo zakom da u blizini 50 metara ne bude vidno istaknuto, u ovom slučaju, "nasmejano lice poglavice". Onog dana kad je, npr, Saša Janković imao završni miting u Beogradu, deset televizija je prenosilo Vučičev govor i miting iz Kragujevca, dok su o mitingu njegovog protivkandidata informacije bile na nivou zidnih novina obdaništa (tek poneka rečenica). U propagandi koja se ne pamti, morao je da pobedi onaj koji se nije skidao s TV ekrana, jer je Srbija u medijskom mraku pet godina. A tek će biti. Nema nama spas, nema.

  2. Bre Nemci, ne stajte nam na muku! Ako vam odgovara, vodite ga ODMAH! Preselo bi vam da ste bili ovde za vreme izbora i zadnjih dana kampanje!

  3. Treba aplaudirati i tim novinarima sa pinka, informera, studija b, hepija i ostalih, koji "samo rade svoj posao". Svaka cast, deca ce vam biti ponosna.

  4. Dobar clanak i komentarisanje stanja u Srbiji pobodom izbora. Da je srece da i vecina medija, novina i televizija (cast izuzecima) orokomentarise kakvo je stanje u Srbiji. Da naglasi da je od 6,7 miliona biraca za sadasnju vlast glasalo 2 miliona. Sta je sa ostalih 4,7 miliona? Zalosno je sto ovaj put nismo imali nikakav izbor. Valjda ce biti bolje sledeci put.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.