Nemačka štampa: Vučić hoda po geostrateškom konopcu dok se predstavlja kao „branilac srpskih interesa“

Ostavite komentar


  1. Nije srbija kriva za nista i svoju zemlju i narod treba da brani to jeste njeno pravo u svojoj zemlji i njena obaveza sto treba da radi !!!

  2. Neka se nemacka bavi svojim emigrantima i ostalim problemima u svojon zemlji i neka ne dele oni nasu teritoriju

  3. Nemci bolje Gledajte kako ce da rešite pitanje sa Gasom i Naftom
    Manite vi Srbiju

  4. Ima li tu negde da upravo zapad podrzava Vucica jer radi sta se od njega trazi ( osim sankcija Rusiji)? Gde je tu pomenuta cinjenica da na Balkanu imamo diktatorski rezim. Kakvo prosirenje, kad je 1.covek Srbije sef mafije u Srbiji?!

  5. Evropa se bori sa svojim velikim slabostima koje su došle do izražaja u ovoj krizi pa nije od pomoći ni u jednom konfliktu

  6. Zasto se zapad brine zbog aerodroma u Trebinju ako planira samo 100 km juznije veliku NATO bazu u Albaniji a i baza Avijano nije daleko….klasicno licemerije i opstrukcija razvojnih trendova Republike Srpske

  7. Pravi tekst koji odslikava stanje u našoj zemlji pod sloganom Karlobag – Virovitica- Banija – Kordun. Zato smo tu gde jesmo. Izvan svih svetskih mapa, izolovani na jednom „pustom“ ostrvu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.