Opozicija tokom posete Šolca na sastanku sa nemačkom državnom sekretarkom: Pitaćemo kako Nemačka u tuđoj zemlji može garantovati sprovođenje zakona

Ostavite komentar


  1. EU i Nemacku zanima litijum. Sve ostalo nije bitno. Sta tu nije jasno? A ova kao opozicija prvo mora jos da uci pa da se ponovo javi da odgovara za prelaznu ocenu. Srpski politicari su inace bezveznjaci ali ova sadasnja opozicija je vrhunac gluposti.

  2. Odgovorice ko si ti da pitaš? Ti si pristao da budeš u politici u kojoj ne važi ni tablica mnozenja ni sabiranje prostih brojeva. Što ti pričaš o tuđem ponizenju. Treba ti susret da na neki način das opravdanje svojim lošim političkim procenama. Da je sreće još bi se Vučić mučio šta od uslovcica da da a be da trguje utrobom nase drzave.

  3. To bre! I kažite im da Rio Tinto u stvari pikira druge metale u jadaritu, litijum koeg ima jako malo koriste da proguraju projekat. EU bi zaklala vola za kilo mesa.

  4. Koga?
    Dolazi covek da ugovori eksploataciju litijuma za nemacke potrebe, a ti ces da mu postavis ovako glupo pitanje. Cim prodje ova vrucina, satore, kampove, krizne stabove… i celokupna opozicija ispred rts-a, do oslobodjenja. Mozete ovako da trabunjate godinama, kradje, namesteni tenderi, litijum, kradja izbora,….ejjjj, dok to Stanko iz Cicevca ne cuje, dzaba vam sva ova diplomatsko-politicka prenemaganja. Pa ne glasa Solv u Srbiji, nego Stanko. Nece Solc na referendum o litijumu, nego Stanko. A kako ce jadni Stanko da odluci ako ne dobija informacije?!?!?! RTS!!!

  5. Problem nije vucic ni SNS …problem je sto se nema altrrnativa..
    Ova opozizija…pa ko bi njih zeleo na vlasti

  6. Nemojte opozicijo da se oglasavate ostavite graďane da stopiraju rudarenje.Gde se vi pojavite tu koristi nema.

  7. Kako su Nemci toliko neobavesteni postali, pa morate da ih stalno „upoznajete“? Mi smo okupirani i ovo je kolaboraciona vlada koja prodaje zemlju, buducnost i dobrobit svojih buducih generacija zarad licnih privilegija i koristi. Saradnja sa okupatorom se pokazala kao jedini nacin za dolazak na vlast i pazljivo balansiraju komunikaciju i ustupke ispod zita koje cine kako bi podjednako odrzali laznu sliku u birackom telu o svom opredeljenju, a pritom ostvarujuci interese okupatora.

  8. E, ljudi moji, pazite šta se kaže:
    „… Pitaćemo kako Nemačka u tuđoj zemlji može garantovati sprovođenje zakona“.

    Pa veća glupost nije mogla da se izgovori u vezi sa eventualnim razgovorima sa Nemcima, što ne čudi, obzirom da kreatori ove „mudrost“ iamju oskudno obrazovanje, a već su se mnogo puta istakli i sa oskudnim intelektualnim kapacitetim i dometima.

    Ovi ne shvataju svoju elementarnu OBAVEZU (birači, država):
    svaka politička opozicija ima OBAVEZU da kreira način kojim će konstrutivnim načinom bremzati vlast. E, ovo kod nas ne postoji. Pogledajmo godine i godine unazad i dokaza ima baš mnogo.

    A ako opozicija dodje do nalaza (zaključka) da nije u stanju da bremza vlast onda se TOG MOMENTA podnosti ostavka. I slede, verovatno, izbori. A ako se na izborima izaberu isti i praksa ponovi onda se NAPUŠTA politika.
    Ovako je to normalno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.