Nemački ambasador u Prištini pita: Zašto Srpska lista ne osuđuje ubistvo kosovskog policajca?

Ostavite komentar


  1. Zasto ambasador Rode ne postuje medjunarodno pravo i ne osudjuje napade na Srbe i neosnovano hapsenje i teror Kurtija?

  2. nisu osuđivale napade na srpske policajce? Sad su albanski teroristi, koji su ubijali srpske policajce, obukli odela i ušli u parlament.

  3. a mi da pitamo njemackog ambasadora. Zasto Njemacki ambasador ne osudi prisustvo aljbinove policije dje joj nije mjesto

  4. Zasto on nije osudio ranjavanje decaka za bozic.zasto nije osudio bacanje bombi na srpske kuce.zasto on nije osudoi paljenje srpskih kuca.zato nije osudio rusenje srpskih spomenika po grobljima sirom kosova.zasto on i njemu slicni nisu osudili ubistva zetalaca.zato ne osudi ubistvo dece na kupanju.srpske zrtve nemaju majku nema suza za srbe.svako ubistvo je greh.ko ima pravo bilo ko kome da uzme dusu.ali srpske duse su manje bitne.

  5. Srbi postavljaju pitanje zašto su Nemci uvek protiv Srba.Da li je razlog što su se Srbi borili protiv nacista i drugih Nemačkih hordi u 20tom veku a ovi što ih Nemci uvukoše ili uvlače u EU bili nacistički saborci.

  6. Srpski dušu žale Srbi a Nemci uništavaju 100 za 1 i na kraju Ratko ovo nije ambasador jer u jednoj zemlji može postojati samo jedan ambasador druge zemlje ali to je već naš problem.Evropa dozvoli ujedinjenje Nemačke i za sada samo Srbi i Rusi žanju oluju

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.