Nemački medij: Mnogo toga ukazuje da će Vučićeva stabilokratija još dugo opstajati

Ostavite komentar


  1. Stabilokratija u Srbiji, jednako Vučićeva
    diktatura,jednako autokratski raj za brati
    ju i mafiju.A narod,formalno pokriće u po
    kradenim i fingiranim,nazovi izborima.

  2. Kako kaže Vučić i njegov trbuhozborac AnaBrnabić ceo svet nas mrzi i podmeće nogu u našem napretka ne vide da svojim lažima kradjama glasova korupcijom i podmićivanje oni ovu zemlju i njene gradjane vode u propast i izolaciju. Evropa treba konačno daodluči šta hoće da uradi po pitanju Vučića i njegovog diktator slog režima.

  3. Nemoguce da iza njega stoje zapadni profiteri koji nam budzasto kupuju rudnike,vodu,zemlju,dobijaju gratis zemljiste,komunalje puteve 10 000 eura po najjeftinijem radniku za otvaranje fabrika.Litijum im je obecan,i sve to da Vucic ostane na vlasti.Pa gde je tu da smo Ruska gubernija,meka moc Rusije….ili je i to kampanja da ne vidmo sta nam kapitalisti rade.

  4. Вучић није моћник. Он је кукаквица, којој је једино до пара и хедонизма. А за цену … не пита … нити га је брига.

  5. Imam utisak da „stabilokratija“ lagano kuca i na nemačka vrata. Doduše, tamo mediji rade isključivo za „drugu stranu“ što bi, valjda, trebalo da bude i „demokratski“ odnos snaga.

  6. @Peki
    Strogo gledano, to ovde nije tema, a tako paušalno je čista bajka iz Kremlja.

  7. Nemci mnoge stvari bolje opažaju i procenjuju. Nadajmo se da umeju i da pogreše…

  8. Narod koji se ne buni sto mu je na vlasti neko koga nije birao sam. To smo mi. Srednji vek.

  9. Mnogo ozbiljnije tekstove umete da skinete za par minuta a ovoga nepomenika drzite vec satima sa sve ugodnom slicicom njegovog zastrasujeg lica. Pa cak i da dobijate apanazu po svakoj objavi teksta i njegove uzasavajuce slike, mcini mi se da neprestano vredjate vase redovne citaoce. Sklon sam da verujem da necete cenzurisati ovo misljenje.

  10. Шта значи стабилократија? Немци ће нама говорити како се води држава кад се њихова распада и то су сами себи урадили слепим праћењем западњачке политике. За њихове пољопривреднике нема пара а за Украјину има. За људе нема струје и греју се на сат два а нуклеарке су погасили због зелене транзиције. И то што је има је прескупа. А проблем је ако је Србија имало стабилна постала. Замислите, то је лоше сада. По кога?

  11. Lice demokratije je prljavo jer je došlo umrljano i prljavo sa zapada i nikada više neće moći da se opere od još prljavštine kojom su se uprljali od 2000te. Prema tome nije Vučić ni pokušao da uruši demokratija jer je već bila urušena, pojela je samu sebe.

  12. Nije čudo. Vučićev uzor, instruktor i pomagač je Putin. I kao što je govorio prepametni Đinđić:“Ne može narod da izabere pogrešnu politiku i da ga to ništa ne košta.“

  13. A i vi više s demokratijom, kao da smo je ikada imali. Postojala je na zapadu pomalo ponegde… Nikad suštinski nigde, to je šarena laža i jedino mi još treba da verujemo u njenu istinitost

  14. Svako svoja posla neka gleda,zaigrala im mečka,a vas da bude sramota,Srbiju podrivate lažima,silom.

  15. Ja više verujem Nemcima nego Vučiću. Oni nam žele samo najbolje,u celoj zemlji čak i na KiM. I fabrike otvaraju čak.

  16. Ma poslaćemo mi nemcima nekoliko traktora (čim se vrate iz Francuske) pa će gledati svoja posla.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.