Nemački mediji: Pobediće Vučić, „otac nacije, vođa i spasilac“

Ostavite komentar


  1. I naravno posle Tome Nikolica mladji grobar drzave Srbije.

    1. Nemacki Spigel i druge novine nikad nista bolje ni ne pisu za Balkan.. A partija od Angele Merkel duplo vise nego SN na vlasti, neka vide svoje dvoriste.

  2. Izlaznost na izborima biće manja od 50% svakako. To znači da je onih preko 50% protiv svih koji su izašli na izbore. Ali ipak će Vučić od nekih 45% dobiti 60% što je 27% glasova od ukupnog broja. Tako čovek koji dobije svali četvrti glas kaže pknosno da ga je narod izabrao. Nije čoveče, samo narod nije shvatio da trebaju svi izlaziti na izbore. Da su svi izašli onda oni što nisu izašli svakako ne bi glasali za vučićevu kliku. Život u Srbiji postaje još nepodnošljiviji. Pokrenuće se novi jak talas iseljavanja iz zemlje zahvaljujući vima sa vlasti koji pojma nemaju o privredi i ekonomiji.

  3. Red bi bio da EU zaustavi priliv novca iz pristupnih fondova, pa da vidimo cime ce ‘mesija’ da nahrani svojih 700.000 ‘apostola’. Verovatno srpskim zastavicama made in china…

  4. Svi koji nisu glasali, da li zbog bojkota, inata, ili lenjosti, ne smeju sada da se bune i kleveću! Propustili su mogućnost neke promene, mada, ni opozicija nije bolja! Ipak je trebala opomena i kazna!!

  5. Nema nam Prve dame Tamare Vucic nigde na vidiku, ona bojiotuje izbore?

  6. Kao internet ratnici svi su hrabri zasto mislite da ovakav podanicki i tupav narod zasluzuje bolje? Na protestima protiv zla pojavi se petsto ljudi. Tu se svaka prica zavrsava. Kakav narod takva i vlast.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.