Nemački mediji: Vučić bi da ide Titovim stopama i dela kao „nesvrstani“

Ostavite komentar


  1. Немци би да иду хитлеровим стопама и делују као агресори и освајачи.

    1. Prvo obuj nemacke cipele pa izrazi misljenje ili obuvas samo kineske plasticne.

  2. AV zapadnim bogatim firmama obilato deli subvencije koje zarađuju najslabiji slojevi radnika!-Srbija nije imala većeg lažova i prevaranta!

    1. Pa odbiti je moguce ako se uruci. A ako se ne uruci ne moze nesto da se odbije sto se ne uruci.

  3. Zastrašujući je stav pojedinih Evropskih političara koji bi žrtvovali živote i dobrobit svojih građana samo da bi isterali neku svoju politiku prema Rusiji. Gaze sve postulate humanosti a uz zo i postulate liberalnog kapitalizma u koji se kunu. Zapad će propasti spektakularno.

    1. Sta se brines onda propadanja zapada. Ti zivis na istoku ili pak si ipak na zapadu.

  4. Sve vise pokatuje Eu da ovde postaje vruce.
    Dali zaista ne migu da nabave Vakcune ili rade na tomw da snanhe covecanstvo na jednumuliardu.Vucic im svojim pistupkom kvari sliku u Evropi

  5. Možda bi oni voleli da idu Gebelsovim stopama? Šta se njih tiče, stalno ih svrbi Srbija i Vučić!

    1. Ti kako vidim mislite da se svet okrecenoko Srbije i je na zapadu glavna tema Srbija. Grdno se varate. Niko kao ni mediji ne govori o Srbiji.

  6. Juče u nekom razgovoru čuh kako neko kaže možete li da zamislite šta bi zapadnjaci uradili Rusima i Kinezima da nemaju vakcinu. Ovako mogu samo da sikću.

  7. Zašto NEMAČKI MEDIJI, poštovani „Danasovci“ – kada je Neue Züricher Zeitung (Noje ciriher cajtung) švajcarska novina koja izlazi u Cirihu na nemačkom jeziku? Iako je čitaju uglavnom ljudi na nemačkom govornom području ona nije nemački nego švajcarski medij.

  8. To ne pišu nemački mediji već novinar Nemanja Rujević koji za par stotina evra pljuje po Srbiji.

    1. A Srbija je puna vegetacije pa vlaznost pljuvacke bi je osusio. Inace konstrukcija kritike nema veze za dobrim ili losim stavom.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.