Nemački ministar: Borba porotiv korupcije orijentir za priključenje EU

Ostavite komentar


  1. Uniformisano lice, policajac, nema kamericu na uniformi pa može da te razipenje kako mu se prohte, a kada napišeš prijavu protiv njega na saslušanju mu se pridruži i advokat koji glumi javnost, a histeriše, preti ti i pokušava da odvuče pažnju od svih prekršaja koje je policajac napravio. Naravno, tim policajajca potpomognut agresivnim advokatom, koji se pretećim tonom obraća ljudima koji su već prošli kroz policijsko maltretiranje i dobili lažne prijave najbolji je dokaz u kakvoj državi živimo. Ako policajci ne pune praznu kasu izmišljenim prekršajima, računajući na strah građana, zbog čega ne nose kamerice na uniformi?
    Ako nekome nije jasno zbog čega ne možemo u EU neka pogleda kako funkcioniše naša javna uprava, javni sektor, javna preduzeća i pravosuđe, pa neka dokaže da pok.Đinđić nije bio u pravu kada je rekao da kod nas mafija ima svoju državu.

    1. Jel Komso pricas za Kosovo ili za Srbiju, cini mi se da o ovome sa korrupcijom smo isti, i halal vera i rade zajedno perfektno.

  2. „…faktičnom napretku u oblastima borbe protiv kriminala i borbe protiv korupcije“. U prevodu, Nemačka zna koliki je stepen korupcije i kriminala ovde.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.