Nemački stručnjak: Vučić i Dodik se ‘nadigravaju ko je veći Srbin’, pridružio bi se i Mandić

Ostavite komentar


  1. Vučić, Dodik i Mandić su Srbi kao što su Plenković i Milanović Hrvati, lideri Bošnjaka, Bišnjaci, Albanaca, Albanci i njihovi prethodnici takođe i rade sve da u ovim novim vremenima što više ušićare za svoj narod i nema nikakve razlike među njima. Kritikovati jedne a ne i druge je pokazatelj navijačke strasti. Od Nemaca je ovakvo pisanje očekivano, da kritikuju Srbe a ostale svoje fašističke prijatelje ne.

  2. Njihova demagogija prolazi samo kod zatutuljene i neobrazovane ruralne populacije.

  3. Nemački stručnjak: Vučić i Dodik se ‘nadigravaju ko je veći Srbin’, pridružio bi se i Mandić

    Po misljenju moje komsinice „baba Rade“ postoje samo dve mogucnosti za „ustanovljavanje“ ko je od ove trojice veci Srbin !
    Prva mogucnost je „poligraf“ a druga „referendum“ pa neka Srbi na referendumu odluce kome ce od njih trojice „dodeliti tu laskavu titulu“ !

  4. @Bucko „Razmišljam“

    Taj tvoj predpubertetski „humor“ koji rasipas po internetu, sa sve „baba Radom“ svaki put fascinira. Kako uspevas?

  5. Neverovatno kako su Nemci uvek ekstremno „objektivni“ kada su Srbi u pitanju i tako vec stotinjak godina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.