Nemanja Milošević iz udruženja Glas poziva građane Srbije da ne nasedaju na propagandu režima povodom Rezolucije o Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Da li stvarno neko veruje u Srbiji da nemacka rezolucija nije uperena protiv Srba,Srbije,Republike Srpske. Videcemo efekte rezolucije za neki mesec, godinu…tj po politickoj potrebi Berlina i kosponoza Londona, Vašingtona. Maske pisaca…su pale pre neku nedelju posle onog intervju ministra spoljnih poslova BIH.

  2. Mislim kao i ti. I nisam zadovoljan time sto je Naser oslobodjen krivice za zlocine u Kravici, ako ih je pocinio morao bi biti i osudjen, on i svako drugi ko ih je pocinio. Na zalost, mnogi moji drugovi infelektualci Srbi sute sada. Zao mi je zbog toga. A tebi aferim zbog stava i jos vise zbog hrabrosti.

  3. Potpuno saglasan sa svakom rečju.
    Verujem da su i mnogi drugi.
    Na žalost ludilo diktature uzima maha u Srbiji i ljudi se sve više i ne bez razloga plaše da kažu šta misle.

  4. „I za marš od 100.000 milja potreban je prvi korak“

    „Veliki čovek postavlja stroge zahteve sebi- mali ih čovek postavlja drugima“ Konfučije.

    Respekt Nemanja

  5. Милошевићу,да ли су усташе починиле геноцид,да ли су Немци починили геноцид Американци,Енглези,Аустралијанци, Турци ???У Руанди је за шест дана побијено 800000 . Зашто само Срби ?

  6. I ovaj prvi komentar govori o zatrovanosti srpskog uma prema zapadnoj civilizaciji, komšijama i drugim narodima. Ovaj kao ni devedeset odsto gradjana Srbije nema kognitivne sposobnosti da razluci dobro od zla, dok se njima ne obije o glavu, a ni tada teško da ceSrbi prihvatiti logiku i razumno razlucivanje. Narod je toliko zatrovan nacionslistickom brutalnom propagandom da će trebati decenije da se osvesti, a možda ni tada.
    Rezucija o genocidu u Srebrenici je bila šansa da se srpski narod distancira od brutalnih ratnih zločina koje su u njihovo ime činili haški osuđenici, ratni zločinci, koji su srpska sramota doveka.
    Ovaj, koji drži vodu ovima koji su radili protiv srpskog naroda čineći etničko čišćenje, ako do sada nije shvatio o čemu se radi onda neće nikad.

  7. Ako se usvoji ova rezolucija u UB mislim da će deo srbijanske javnosti eksplodirati od sreće.

  8. Sasvim se slazem da treba da se donese ovakva rezolucija,ali zar nije prvo trebalo,da ta ista Bosna,Hrvatska priznaju zlocine nad Srbima?????? Pomirenje sa drzavama sa kojima se granicimo,samo tako uz uzajamno priznavanje zlocina ,moze biti. Sta da se kaze majkama i ocevima,kada se ovo usvoji a pre toga ne i priznjanje ostih tih navedenih drzava!

Ostavite komentar


Politika

Srbi sa Kosova menjaju vozačke dozvole 8

Srbi sa Kosova menjaju vozačke dozvole

Na Kosovu je do sada podneto više od 2.000 zahteva za zamenu srpskih vozačkih dozvole na kosovske, od čega je 1.739 predato u opštinama na severu, potvrđeno je KoSSevu iz Kosovske policije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.