Nemoć moćnog Vučića

Ostavite komentar


  1. Poslednja rečenica objašnjava blagonaklon odnos gazde prema Šešelju: i Vučić će sve učiniti da Srbija ostane van evropskih integracija.

  2. Narcisoidni Vučić nikako nije mogao da zaboravi svoju posetu Zagrebu, pa je Šešlja zamolio za uslugu.

  3. Vučić vuče za nos celu Evropu i pola Srbije.
    Kakve crne eurointegracije ili NATO pakt?

    Nema od toga ništa, sve se radi samo da se dobije na vremenu, da se ekonomski oporavi Srbija, iskristališu odnosi izmedju Rusije, Kine sa jedne i SAD i EU sa druge strane, pa ako bude mirno i fino biće i Srbiji tako ali ako se sukob bude produbljivao Srbija će u jednom trenutku zauzeti otvoreno stranu Rusije i Kine.

    Ne zaboravite; Vuk dlaku menja ali ćud nikada!

    1. Neverovatno! Vučić izjavljuje da ne čita „Danas“, a botovi se baš nakačili, osobito na ocenjivanje komentara? (Stav Partije: samo udarajte dislajkove, „ono, s’palacem, ko kad se potpisujete“!

    2. Mogu da se složim sa svim navodima sem da Vučić ekonomski oporavlja Srbiju. On je pljačka i unazađuje. Šešelj i Vučić su, samo, zamenili uloge. Sada je Vučić „glavni“ a Šešelj „izvršitelj“. U svakom slučaju, Srbija je žrtva.

  4. Vucicu dostojanstvo ne dozvoljava da se sastaje i polemise sa Seseljem. Mislim da ce tam taj samozvani vojvoda (Seselj) naneti jos dosta zla. Nije svestan da je njegovo vreme proslo i da mi gradjani zelimo da gradimo drugaciju buducnost, od one koju on propagira. On je dobar za cirkus, da zabavlja posetioce, ali ne i za poslanika.

    1. „Vučiću dostojanstvo ne dozvoljava …“ Pa stvarno, kako vas nije sramota? On ne zna šta je poštenje i dostojanstvo. Kao ni njegov „tata“ Šešelj.

      1. Mislim da to nije bas tacno. Vucicu je politicki tata mnogo vise Sloba no Seselj a danasnji uzor mu je Milo. Seselj je cirkuzant i vecita marioneta sluzbe, covek od zadatka i prljavih poslova dok je Vucic demagog i politikant bolestan za vlascu po ugledu na Milosevica.

  5. Persona koja je „branila“ Srbe na prostorima od Batrovaca do Kostajnice, od Mitrovice do Peći.. Sve gde se spodoba pojavila i zapalila vatru pa se potom vratila u svoj ćumez u Zemunu, Srba više nije bilo. Takve akcije dotičnog mi daju za pravo da posumnjam da je zapravo čovek istih tih protiv kojih se „bori“. Na stranu etimologija etc, etc. Mislite o tome.

  6. Ни један свој перформанс, ма шта то значило, или ти цепање, гажење и паљење неке заставе Шешељ није урадио док сви медији нису били присутни. Онда се то вртело по телевизијама и по страницама штампе.

    овог пута ћорак? Нигде слика, нигде камера а толики мобилни телефони. Испада да је ово Шешељ урадио сакривен у некој недођији па га нико није видео али је ипак неко то пласирао кроз причу. Ко је тај који је све то испричао а ништа није снимио и нема сведока ни исказа помагача. Немогуће да Шешељ није био ни са једним својим чланом управе? Зар нико од њих нема мобилни да слика?

    Која зајебанција!

  7. Ja se izvinjavam, za mene je veca uvreda i cinizam to sto Hrvati tvrde da u Jasenovcu nije ubijeno blizu milion Srba, za jos neko vreme ce tvrditi da su to bili rekreacioni centri. Neka vrate svu opljackanu srpsku imovinu, neka ukuinu tajne poternice onda se moze govoriti o nekom dijalogu, ovako ostaje samo Seselj

    1. 1. У Јасеновцу НИЈЕ побијено милион Срба. 2. Ми смо камионима, тракторима, возилима „транспортирали“ робу из ХР . 3. Ако САМО Шешељ остаје, онда СРБ не треба ни да постоји

    1. Konačno, a to će se desiti da će bolesni Šešelj Vučica dobro sapleti, o od njega napraviti mazgu.
      On je u svom ludilu nepredvidljiv, mada me eventualni eksces sa Vučićem i raduje.
      Kako na mladima svet ostaje ,bilo bi to jedan nula za Vučića,i Seseljeva politička penzija.
      Bar smo se jedno g otarasili.

  8. Neka pokusa da ga smiri kao politickog oca Tomu, mozda se Seselj predomisli’ ko zna, uvek je znao da se prilagodi.

  9. Lud a nema ko da ga dijagnosticira, procesuira i ukloni u neku zatvorsku psihijatriju vec od njega njegovi sektaski poklonici prave boga oca nebeskog. Toliko smo pukli da su likvidirali moral, istinu, postenje a nakaradnost i izopacenost proglasili svetinjom. Neka zlo izjede sebe samu sto pre uz Boziju pomoc i nase aktivnije ucesce

  10. Poslanik skupštine u skupštini napada stranu delegaciju koja je ovde u zvaničnoj poseti.
    Predsednik izjavljuje „milo za drago“.
    Premijer izjavljuje „ne znam…“
    Pedsednik skupštine „mož da bude al ne mora da znači“
    a TUŽILAŠTVO(ili ko već nadležan) ĆUTI…

  11. birali ste ga imate ga i u buduce cete ga imati jer njegovi nepismeni polupismeni neobrazovani nekulturno vulgarni barodnjaci( Pardon div. Radikali) sü u vecini Pa sva tri cetnicka vojvoda plus Dodik mogu u miru spavati !

  12. NAJTEŽA KAZNA ZA VUČIĆA
    Tek će nas stići posledice Vučićeve vladavine a on kao uzročnik je još na slobodi.
    Vučić je sigurno zaslužio najtežu kaznu, mislim na onu zabranu pomena. To on i sam zna pa zbog toga neće nikada dozvoliti slobodu rada suda i medija u Srbiji. Vučiću su dobro poznate teme: Izdaja, Ustav, Brisel, pljačka, rasprodaja naše grude, Kosovo, stalno obmanjivanje srpskog naroda… To nisam ja radio već je to radio Vučić. Šta tu nije jasno!? Da li ja lažem!? Hajde da to proverimo! Ako je učestvovao samo u jednom pomenutom zlu!? Odmah sledi i najteža kazna nego šta…
    P:Sajdžo 2018.

  13. Seselj je hrvat po nacionalnosti, nije on nikakav srbin. Dovukao se u Srbiju I kao hijena ceka I grabi pogodne trenutke da nas raskomada zajedno sa njegovim zemljacima. On je zlo za Srbiju. Zajedno sa Milosevicem bacili su mrlju na srpski narod. Zasto ga ne uhapse, malo sutra pa on je Vucicev idejni otac.

  14. Zasto ste „lider Radikala“ napisali velikim slovom? Pa ne biste sigurno napisali lider Komunista, ili lider Monarhista, ili lider Socijalista. Ocekivao sam veci nivo pismenosti. A i Vi to detaljno analizirate, otkrili ste toplu vodu. Seselj zna da ne moze nikad vise da dobije izbore, pa samo na skandale i racuna, a onda mu svi sirom regiona daju besplatan medijski prostor. Treba svi da ga ignorisu i to je to.

  15. ja nawijam za vas …..ali greska je da su poceli iz nove pazove….tako da novinaru imas popravni…..ili pises bezweze

  16. Nazovi srpske patriote nikada nisu vodile racuna o stvarnim interesima srpskog naroda. Ta spodoba koja sebe predstavlja kao patriotu i nekakvog vojvodu, nikada nije razmisjala kakav efekat po srpski narod izazvaju njegove reci i postupci. O tome nije razmisljao, kada je ne znam od koga ovlascen, 1991 izjavljivao da ce Srbi zarđalim kašikama vaditi oči Hrvatima. Ili možda jeste? Upravo su takve reči trebale svima onima koji su podržavali secesiju Hrvatske i Slovenije, kako bi svoje javno mnjenje ubedili da je dobro podržavati separatizam i secesiju, naravno ne u svojoj državi. Ali u tamo nekoj Srbiji, gde divlji Srbi, drugim narodima vade oči zarđalim kašikama, svakako da. Isto tako i danas. Ne razmišlja on da li će eho njegovih uvreda i primitivizma, udahnuti vetar u jedra desničarima u Hrvartskoj, koji će svoj bes naravno iskaliti, na kome drugom, nego na tamošnjim Srbima. Taj čovek je uvek radio po nalogu službe, pitanje je samo koje i čije. Kako je moguće da jedan takav junoša, ni jedan jedini dan nije proveo na ratištu. Ne kao agitator (što je činio), već kao borac. Bar nekoliko sekundi da je bio tamo gde se puca il gine. Makar braneći svoje rodno selo u Hercegovini. Ne. On to nije radio, on je bio na mitinzima i gurao tuđu decu u rovove. Čak ni pokojnog novinara Barovića (od koga je bio i viši i teži i jači) nije on pretukao, već je to za njega uradio njegov telohranitelj. Jadno i bedno. U suštini on je čovekomrzac, kukavica i do bola pokvaren čocvek. Bio je takav juče, takav je i danas. Biće takav i sutra. I kako je baš on, uvek sve znao o „svojim“, u stvari ko zna čijim političkim protivnicima. Kako je baš on, o ljudima imao podatke koje je mogla sakupiti samo neka služba ili možda više njih. Kako one tačne, tako i one izmišljenje, kako bi se njihovim plasiranjem u javnost, diskreditovali pojedinci, onda kada to nekome treba. Samo što taj neko, nikada nije bio srpski narod. I kako se baš on, tako volšebno izvukao iz čeljusti nemilosrdnog, duboko nepravednog i sa namerom napravljenog haškog tribunala?! U njega je kao otišao dobrovoljno (ili je možda pobegao odavde, plašeći se uklanjanja svedoka jednog vremena), a vratio se (il je vraćen) sa namerom koju ćemo osetiti na svojo koži.

  17. IZDAJNICI I PLJAČKAŠI KOLO VODE PO SRBIJI !

    Govori se da u Srbiji ima mnogo izdajnika i pljačkaša. Zato treba zamoliti Vučića i Stefanovića da ih pronađu i pod hitno streljaju. Kosovo više nije naše, Srbi sada najteže žive i krajnje je vreme da se ovi izdajnici i pljačkaši pobiju u Srbiji. Krv piju ovom narodu i to mora da se desi kad tad!
    Nadam se da će Vučić kao veliki patriota i državotvoran predsednik, to odmah i izvršiti. Uostalom to mu je i dužnost i na to je položio zakletvu…
    P:Sajdžo Bogutovac.

  18. U EVROPU KAD SE OSLOBODE MEDIJI !

    Govori se da u Srbiji ima mnogo izdajnika i pljačkaša. Zato treba zamoliti Vučića i Stefanovića da ih pronađu i pod hitno streljaju. Kosovo više nije naše, Srbi sada najteže žive i krajnje je vreme da se ovi izdajnici i pljačkaši pobiju u Srbiji. Krv piju ovom narodu i to mora da se desi kad tad!
    Nadam se da će Vučić kao veliki patriota i državotvoran predsednik, to odmah i izvršiti. Uostalom to mu je i dužnost i na to je položio zakletvu…
    P:Sajdžo Bogutovac.

  19. STARE VESTI!

    Govori se da u Srbiji ima mnogo izdajnika i pljačkaša. Zato treba zamoliti Vučića i Stefanovića da ih pronađu i pod hitno streljaju. Kosovo više nije naše, Srbi sada najteže žive i krajnje je vreme da se ovi izdajnici i pljačkaši pobiju u Srbiji. Krv piju ovom narodu i to mora da se desi kad tad!
    Nadam se da će Vučić kao veliki patriota i državotvoran predsednik, to odmah i izvršiti. Uostalom to mu je i dužnost i na to je položio zakletvu…
    P:Sajdžo Bogutovac.

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 10

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.