Nemoguć dogovor Jeremića i Đilasa

Nastavljena neslaganja u opoziciji povodom predstojećih pregovora o izbornim uslovima

Ostavite komentar


    1. Ima mnogo veze. Đilas je samoinicijativno u bojkot opoziciju primio izdajničke PSG i Šapčane. I relani problem su njihovi predstavnici na pregovorima. Jeremić i Boško neće da se oni rehabilituju na velika vrata. Realno, ja u njih nemam nikakvog poverenja, slagali su jednom, slagaće opet.
      Mislim da je ovo divna prilika za pravljenje dve kolone. Biće nam svima mnogo jednostavnije.

  1. Gola ….. Nekoliko kombi stranaka sa liderčinama neznatnog kvaliteta ali ogromnog apetita, filozofira… U zemlji katastrofa, narod ojađen, privreda propala, vladajući kidaju nemilostdno a njih sedam osam sa par desetina pristalica zamišlja nešto. Tužno i jadno …

    1. Mislim da grešite… U jednom nedeljniku sam pročitao da Ameri žele u SRB dve partije… Jedna SNS, pošto su im trenutno na penalu, i još jedna kontra prethodnoj…. E, sad Vuk nema kintu, kao Đilas, a s druge strane nije mi baš jasna nekadašnja saradnja Đilasa i AV….

  2. Jeremić koji je na predsedničkim izborima dobio jedva 40tak hiljada glasova više od Šešelja i Đilas koji ima negativan „rejting“ su „perjanice opozicije“
    Sa ovakvom „opozicijom“ Vučić mora da sam izmišlja opoziciju

  3. Vučić neće da pregovara, imala opozicija dva ili više kandidata. Mislim na ozbiljne pregovore, jer da je Vučić hteo bilo kakve pregovore do sada bi to bilo i učinjeno. Grčevito pokušava da dobije na vremenu kako bi putem režimskih medija izmišljao nove i nove afere gde je on žrtva, a opozicija crna ovca. U suštini non stop je u kampanji i u pitanju su zadnji trzaji da opstane na vlasti. Ubeđena sam da Vučić neće da ode sa vlasti putem izbora. U pitanju je veliki novac u igri uz manipulacije na štetu Srbije, što je osnovni motiv da ne da zlatnu koku zvana Srbija. Zamajava i Evropu, opoziciju, a posebno građane Srbije koje smatra ovcama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.