Nenad Čanak: Bojkot je znatno opasnija verzija „belih listića“

Lider LSV za Danas o "kapilarnom teroru" SNS i zbog čega, uprkos tome, nije za bojkot

Ostavite komentar


  1. #Bojkot jer si ti protiv njega. A vas i zelimo oterati.
    Danas bojkot izbora sutra poreza.

    #dahije

  2. Beli listići su doveli Nikolića na vlast. Hoće li bojkot dovesti Mišu Vacića u Skupštinu?

    1. Bravo za komentar. Vacic je tu kolateralan, sve u korist promocije SZS koji inace ne bi presao cenzus. Sve na ustrb postojecih opozicionih stranaka, koje imaju svoje profilisano glasacko telo i sigurno bi prosle cenzus. Uporno mi ovo ne objavljuju a tu je sustina.

  3. “Bojkot je nova ali znatno opasnija verzija “belih listića”. Sergej Triufunović je novi Beli Preletačević, a Vuk Jeremić novi Saša Janković. Pa Vi bojkotujte”. Bojim se da je Čanak jako u pravu.

  4. Ako opozicija izadje na izbore,SNS ce pobediti dvotrecinskom vecinom.A ako bude bojkota SNS ce opet pobeditii dvotrecinskom vecinom.Zato sto izborni rezultati ne zavise od toga koliko je izaslo biraca na izbore,nego ko „broji glasove“.Zasto im pruzati to zadovoljstvo,em kradu,em da im mi dajemo legitimitet.

  5. Bez obzira sta mislim o Canku moram da mu cestitam na tome sto ipak shvata da su izbori jedini nacin da se osvoji vlast.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.