„Zaslužni energetičar Ruske Federacije“: Nenadu Popoviću u Moskvi uručen orden na osnovu Putinovog ukaza

Ostavite komentar


  1. pa lepo rece ovaj..neku istinu, a to je ..zahvaljuje se rusiji sto eto srbija od nje ina naftu i gas i to po ….Povlascenim cenama, e sad zasto mi onda placamo debelo to u srbiji gorivo gas zasto ako rusi prodaju jeftino eto i tu drzava Zaradjuje na nama….eto istine koju je izgovorio ovaj covek …..

  2. Koliko si to platio Popoviću?Jel to od onih para sa Kosova ili od opljačkanog Minela?

  3. Čestitke. Svska čast na ordenu… Ali kraj vrlo korektnog teksta je čudan. Ameri tvrde ustvari da nema poštenog biznismena koji radi u Rusiji. Što ih same ogoljuje…

  4. orden za izdaju interesa svoje zemlje u korist tudjinske tj.Rusije, da smo drzavi popaso bi zatvor spijun ruski.

  5. Bitanga koja je pokupovala sva Minelova preduzeća, na otplatu od 6 godina, kao da je državljanin Srbije, koje nije imao, pa je u „njegovo ime“ preduzeća kupovao broker Kulske banke iza koje je stajala ruska država! Kasnije (naknadno) je „izmuljao“ državljanstvo Srbije. Svi kupoprodajni ugovori su morali zbog toga biti poništeni,a ovaj pajac arestiran na duži period, zajedno sa onima koji su mu to dozvolili. Takođe nikada nije izvršio ugovornu obavezu obaveznog investiranja, zbog čega su mu ugovori bili raskidani, ali su na volšeban način ostajali na snazi, sve do konačne propasti svih preduzeća.To su Minelovi pravnici otkrili u startu, ali je ovaj imao zaštitu Službi uz pretnje pravnicima. Vrlo brzo se ispostavilo da je iza kupovine i rasturanja Minelovih fabrika koje su gradile dalekovode i proizvodile najkvalitetniju opremu za elektroenergetski sistem zemlje, cenjenu zbog kvaliteta i dugotrajnosti u mnogim delovima sveta, stoji Rusija, koja je imala ambiciju da „uđe“ i preuzme energetsko tržište u Srbiji u celini, ali su uspeli samo sa NISom,koji su zahvaljujući „neobaveštenom“ i ko zna čemu još kupili za tepsiju ribe, da bi mi danas plaćali najskuplji benzin u Evropi, sa najnižim platama. Ovaj muljator je i tu imao svoje papke. Zato je i dobio odlikovanje, a nije da mu je prvi put. Da je sreće i pameti, ovaj bi odavno ribao ćenifu u Zabeli.

  6. Vulina,jos jedan zvanicni ruski agent ,bezportfeljas koji uvek stigne skupstinski voz.Neznamo kako kotiraju Dacic,Bajatovic i sl.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.