Nenadić (TS): Minimum zbirnih troškova kampanje 20 miliona evra, SNS dao sedam za TV oglašavanje

Ostavite komentar


  1. Bože,koliko vredi vlast,valja za nju i potrošiti.partije su vredno radile i zaradile milione evra,i sada ih troše samo radi nas.Kakvi humanisti!

  2. Po meni troškovi su veliki za našu državu, ponovljeni izbori bi nas koštali još više.

  3. SNS je pametno uložio novac, što ste se vi tako stisli kad od države dobijate novac za kampanju.

  4. Bas mi je nekako fuj sto neko ko stoji ispred Transparentnosti nagadja, u javnosti spekulise ciframa za koje nema nikakve dokaze.

  5. Bas je nekako trula situacija gde za agenciju za koju sami tvrde da je objektina, u javnosti se moze osetiti favorizacija jednih i nipodastavanja drugih, i onda imamo optuzivanja od te iste orgaizacije na racun vlasti da vrse podele. Mislim da su podele vise nego ocigledne u ovom primeru.

  6. Opozicija, predstavljena izjavama Nemanje Nenadića, ponovo koristi taktiku stvaranja senzacije oko izborne kampanje kako bi diskreditovala izborne rezultate.

  7. Transparentnost Srbija tvrdi o troškovima kampanje, ali nije pružila konkretne dokaze o nepravilnostima, čime stvara sumnje u integritet izbornog procesa

  8. Fokus na troškovima kampanje umesto na političkim programima može ukazivati na nedostatak konkretnih argumenata opozicije protiv vlasti.

  9. Opozicija često koristi retoriku o velikim troškovima kao taktiku za skretanje pažnje s pitanja političkih ideja i rešenja.

  10. Transparentnost Srbija bi trebalo da pruži precizne informacije o izvorima svojih podataka kako bi se ojačala verodostojnost tvrdnji o troškovima kampanje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.