Neodržavanje referenduma na Kosovu uvod u zabranu izbora?

Ostavite komentar


  1. Ne vidim nijedan razlog da se izbori odrzavaju na severu kim jer tu Srbija nema nikakve nadleznosti kao sto ih nema ni u bosni a ako povrati ono sto pise u ustavu onda su izbori normalna stvar

  2. 1)Dozvole referndum u Juznoj Srbiji
    2)vecina u centralnoj i severnoj glasa NE.
    3) 900.000 glasova iz Juzne Srbije bude DA i prodje referendum.
    4)Kompletna opozicija i svi koji su pozivali da se glasa “Ne” na aparatima.

  3. Interesantno ja da NIKO od politicara, komentatora i analiticara ne vidi nista CUDNO u tome sto je Kosovo Srbija – ali Albancima nije dozvoljeno da glasaju!!!

  4. Ni referendum ni izbore sto imaju prefisk Srpsku drzavu nema sta da traze u jednoj susjednoj drzavi drzave Srbije. osobe koje imaju dvojno drzavljanstvo ili samo drzavljanstvo srbije, mogu da glasaju u u drzavu kojoj pripadaju po identifikacionim ispravama.

  5. Vučić će ponovo pretrpeti poniženje od onih koji su ga na vlast doveli i još uvek ga tu drže zato što im odgovara takav – spineless.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 9

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.