Nepodnošljiva lakoća vanrednih izbora u Srbiji

Razlozi za raspisivanje izbora će, kao i do sada, biti nesuvisli, a opozicija u teškom rebusu

Ostavite komentar


  1. Ne znam kako nije polemicarima jasno da ne moze biti izlaska SzS na nikakve takozvane izbore posle Lucana, Dijane Hrkalovic i otvorenog priznanja Vucica da njegov brat obilazi po kucama na casicu rakijice i sokic i da domacine priupita o podrsci za njegovog brata. O glasackim spiskovima i ostalim trikovima ne treba vise trositi reci.

  2. Kakav bojkot ljudi, o tome ne treba ni razmisljati, pa necemo valjada rusiti i paliti. Budimo realni, vlast se dobija na izborima, ne valja vlast hajmo na izbore i promenimo sto ne valja..

    1. Bas naivno razmislhanje ili nerazumevanje ovog rezima AV. U nedemokratskim. rezimima, diktator nikada nece izgubiti vlast na izborima.

    2. Koliko truda je potrebno da se ogroman broj bezumnika izcupa iz imaginarnog zivota i priblizi surovom i realnom zivotu? Imajuci u vidu da smo drustvo paradoksa i zabluda nije ni cudo da se poziva na izbore? Samo neupucenima LUCANI nisu dokaz, da izbori pod ovakvim uslovima nemaju nikakvog smisla i da je to bezobrazna i bezkrupulozna igra sa nazovi voljom gradjana? U normalno uredjenim drzavama to je Ustavom zagarantovano!.. A Ustav je Sveto Pismo jedne zemlje? Nama nikako nije jasno da je nas Ustav samo slovo na papiru i da ga je prvi zgazio i ponistio svojim vladanjem prvorodjeni?.. O kakvim izborima mi pricamo?…

  3. The unbearable lightness of elections lost? Kako se debelo varas u svojoj nadmenosti.Spining are we? Shvati diktatura pada kada sirotinja placa a poltroni gaze po gradjanima.Da ostanes na vlasti moras da varas, a varaces.Nikada neces biti drzavnik,bices zapamcen kao omrazen i otici ces u zaborav vrlo brzo.Prodaja drzavne teritorije nece ti uspeti.Niti ces uvesti Srbiju u EU zarad svog ega i velicanja samog sebe.Kako se grdno varas,zbog tebe i tvojih muha,gradjani beze.Tvojih 300k poltrona trazice sendvice na drugom mestu a i oni ce ti suditi.Cela Srbija te prezire.

  4. Pod ovakvim uslovima samo bojkot i ulica. Neka se igra sam izbora sa drugarima.

    1. Tako je bote. Izbori se uvek lako raspisuju sa vodjom tvoje sekte. Od toga i zivite vi sendvicari, na narodnoj grbaci.

  5. Ulazimo u predizbornu godinu, tako da raspisivanje izbora nije nista neocekivano, ako se odluci da se raspisu izbori neka se raspisu, a gradjani svoju gradjansku obavezu bi trebalo da ispostuju

    1. Aha. … Ovo je vec treci put u zadnje 4 godine da ‘ulazimo u predizbornu godinu’?! … A da probas nesto na temu: „I Kosovo i EU“?!

  6. Šta je? Kukate „hoćete promene““medijski mrak““Vučić diktator“?A što nećete na izbore gde Vam narod sudi po delima?Bojkotujete? A zašto?Zato što Vas narod neće i Vi to jako dobro znate!

    1. Upravo suprotno,narod nece Vucica,ali ga on ucenjuje egzistencijom i na taj nacin siluje da glasa za njega.

    2. Hocemo izbore. Ali fer i korektne, bez hapsenja, prebijanja, bez crnih dzipova, paralelnih spiskova, sendvica, bez preminulih koji glasaju, sa podjednakom minutazom na TV-u., sa TV duelima, mogao bih do sutra… Znaci, normalni izbori. Sve drugo gubi smisao, i takve izbore necemo.

  7. Ako mozezs i ako si u stanju okani se vanrednih izbora imas ogromnu vecinu u Skupstini, upristoji svoje poslanike , nije tesko biti fin, novac od izbora daj zenama porodiljama koje nemaju radni staz, dozvoli i takozvajnoj opoziciji – novinarima da Ti postavljaju pitanja, nista ne boli, upristoji svoje poslanike i Maju da ne podnose silne amadmane, pa vrsite vlast , nije normalno da na taj nacin ucutkavate opoziciju, donesite poslovnik po kome nece biti ruznih reci i vredjanja medju poslanicima, bez obzira o kome se radi, o tajnim medjudrzavnim ugovorima necu da ih komentarisem, ima mnogo strucnih ljudi za to, prekini da pricas da je neko lopov, njima je mesto u zatvoru, lustriraj sve lopove, nazalost tu je i tvoj politicki otac, e po tome ces biti upamcen a ne po tome kako si nesto hteo da uradis za Srbiju i Kosovo, a niko nezna sta je to nista i sta je nesto, zelim Vam svako dobro u novoj godini i nadam se da mozete da procitate ovaj tekst, obicnog gradjanina Srbije, hvala na objavljivanju komentara.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.