Nepostojanja pravne države i pokušaj zastrašivanja: GG „Ivan V. Ćalović Istina i Čast” iz osudila hapšenje ekoloških ektivista

Ostavite komentar


  1. E pa ako su ovi osudili hapšenje aktivista koji su blokirali prugu, onda je stvarno ozbiljno. NIšta bolje nego kada anonimusi osuđuju nešto.

  2. Ovaj „tiradista“ sa traktatom koji bi zauzeo dve strane vaših i naših novina i gde je pokazao da napada svoju državu a neće da kaže kako bi se proveli na tom zapadu protestanti koji bi samo skrenuli sa prijavljene trase, a kamoli da zaustave međunarodne železničke ili putne pravce!
    Njegov komentar za preoštre kazne je sramota nepoznavanje pre svega zakona svoje države, a kamoli zakone u drugim državama i ja kao većina građana Srbije smatramo da su kazne više simbolične i sramota tužilaštva i sudstva, ali neka bude tek početak da tih 20-30 ostrašćenih iracionalnih mrzitelja shvate da sprečavanje kretanja hiljada ljudi predstavlja napad na većinu građana Srbije i napose time napad na državu i njene obaveze i prava!
    Obaveza državeje da štiti svoje građane, prvo većinu pa tek onda ovu minornu manjinu!
    KAZNE SU PREBLAGE I SIMBOLIČNE, DA PONOVIM!

  3. A sеćamo sе kako izglеda kada „ima“ i posla. Onda jе svaki čеtvrti građanin nеzaposlеn, prosеk plata jе 330 еvra, a pеnzija 204. Sеćamo sе i vrеmеna kada Srbiji niko nijе htеo da odobri krеdit jеr jе bila zеmlja u koju niko nijе imao povеrеnjе, kada invеsticijе nisu dolazilе, kada sе ništa nijе gradilo, kada sе nijе marilo za životni standard građana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.