Nepoznato hoće li Dačić kazniti Matkovića

Sputnjik i Čikago marun različito o rečima srpskog ambasadora u Americi o ruskom predsedniku

Ostavite komentar


  1. Nema potrebe niko nikoga da kaznjava. Najbolje je da g-din Matkovic zameni Dacica kao ministra ino-poslaova Srbije i napokon uljudi ovu instituciju pred svetom. Ranije je ministar ino-poslova bio seprlja V.Jeremic a sada je njemu slican Dacic kojima se iskusne diplomate Evrope i USA smeju i prave viceve na diplomatiju Srbije koja je slicna onoj i Sijera Leone.

  2. @ Manhatan New-York
    ——–
    Taj svet se dosta smejao SAD i njihovom "duhovitom" predsedniku Džordžu Bušu. Bilo je toliko urnebesnih dogadjaja koje bi mogli da navodimo malo duže vremena. Ako je jedna velika sila i njihov predsednik bila izložena sprdnjim može i mala Srbija i njen ministar inostranih poslova da dozvole sebi taj "luksuz". Verovatno ćete, tipično američkom infantilnom logikom odgovoriti sledećoim rečim : "Ali, to nije isto", zar ne?

  3. Matkovic je cetvrta liga srpske diplomatije. Veoma je nespretan i u izrazavanju na srpskom, sramezljiv i ima blagu govornu manu zbog koje izbegava javne nastupe. Madjarski govori bolje od engleskog. Nikad nije bio ni na jednom vaznom mestu, do sada, osim kao sef protokola V.Jeremicu i I.Mrkica. Pristojan,ali veoma skromnih mogucnosti. Ovo je ogroman propust u intervjuu i morao bi da snosi konsekvence,makar zbog ekstremne neopreznosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.