Nereformisana SPS je poželjan partner svakoj vlasti, od Koštunice, preko Tadića, do Vučića: Žarko Korać o učešću Dačića u budućoj vlasti

Ostavite komentar


  1. O cemu prica generalski sin? Deca komunizma su ubila Djindjica ,gospodin je bio u vladi kako je to dozvolio? Sramota me je kada slusam ovu naknadnu pamet!

  2. Nisu Đinđića ubila deca komunizma, već ovi što veličaju ratne zločince

  3. SPS je trebala biti proglasena zlocinacka stranka (i zakonom zabranjena) nakon sto je Sloba uhapsen.

  4. Jasno je da SPS nije sam sebe uzimao u vlast. Akteri su nabrojani, ali nije receno zbg cega su to cinili.

  5. Titu je najvaznija bila spoljna politika i tome he posvećivao najviše vremena .Zamarali su ga unutrašnji problemi i organizaciono i politicki i ekonomski i povremeno je nervozno držao govore i menjao kadrove kada bi mu to zasmetalo na spoljnopolitičkom planu .Bio je internacionalni državnik i bavio se nesvrstanim pokretom i politikom. Takvo nasleđe nije moglo i nije imao ko da promeni tako da ne postoji program niti jedne stranke ili grupe ljudi koji “osvoje” vlast na Balkanu za razvoj države kojom vladaju. Razvlače se na sve četiri strane i tumaraju bez programa i cilja.

  6. Jedini krivac za opstanak SPS- je DS i Boris Tadić. Čak je i Palma bio u koaliciji zbog tri glasa u parlamentu. Nezaboravna je scena kada na gradskoj slavi u Jagodini na bini nastupa Seka Aleksić a u prvom redu sede Palma, Tadić i britanski ambasador.

  7. Ту улизичку ,камелеонску странку треба укинути за сва времена…власт им је само битна ..све друго небитно..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.