Nestorović: Nećemo podržati nikoga na izborima u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Jedino, ali jedino što su trebali da urade je da pročitaju zakon i u skladu sa tim nominuju minimalan broj žena. I ništa više od toga.

  2. Ma ti si prevarant, i slobodno mozes da me tuzis za uvredu. Sram te bilo, znaci li ti nesto Hipokratova zakletva? Iskoristio si ovaj napaceni narod samo da bi usao u politiku, Vucicev poltron. Samo dr. Kon je po meni smesniji i jadniji od ovog klovna.

  3. Sta se sa ovim covekom desava , juce slusam da ce podrzati opoziciju sa njegovih 10 % glasova a danas nesto drugo. Zna li ovaj izvikani doktor sta radi. Mene ne iznenadjuje , jednom sam vodio dete kod njega i nikad vise ni na kontrolu nisam isao , bilo mi je dovoljno da vidim kolika je ljudska velicina i koliko je moralan. daleko mu lepa kuca.

  4. Gledala sam i Antonijević je bio odličan. Nisam njihov glasač ali volim da čujem kakvi su programi i šta ko nudi od stranaka koje izlaze na izbore.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.