„Tehnička koalicija nestorovićevaca i levičara“: Ruši li vlast „teorijama zavere“ jedinstvo protesta protiv litijuma?

  1. Otkud pojam uopste „satanisti“? Otkud religija u ovoj prici. Ima i previse strucnih argumenata da se njime ospori projekat Jadar ili Vucic uopste. Kakvi bre „satanisti“ i vesticarenja. To je srednji vek i babaroga price za bas nepismene. Manite se „doktori“ takvih izraza.

  2. U buntu protiv rudarenja svi su dobrodošli! Ustanimo ili nestanimo! Odbranimo otadžbinu od države.

  3. Umesto da ljudima lepite etikete teoretičara zavere, pokušajte da nađete sagovornika da tebteorije ospori, ali činjenicama, ne lepljenjem etiketa. I još važnije, neka neki sagovornik ili sagovornica objasni činjenicu da EU svim silama gura kopanje litijuma u Srbiji, a tobož nam želi dobro. Ima li neko objašnjenje?
    Garancije EU za Minsk 1 i 2 da ne pominjem. Izjave EU diplomata nisu teorija zavere, već dokumentovane činjenice. Da li bi takve garancije bile i za rudarenje?

  4. I Milica lažljivi se pred izbore borila protiv Vučića, pretila zbog Kosova, pa je sa rezultatima ispod cenzusa u novoj vladi postala ministarka.

  5. Stvarno ne vidim nikakvu vezu između protesta zbog kopanja litijuma i tvrdnje da je četnički pokret antifašistički. Naravno da sam protiv pljačke i trovanja Srbije eksploatacijom i preradom litijuma u zapadnoj Srbiji. Isto tako sam zagovornik tvrdnje da su samo partizani tj. NOVJ predstavljali antifašistički i oslobodilački pokret a da je četnički tj. ravnogorski bio izdajnički i zločinački od početka novembra 1941.-e pa sve do kraja Drugog svetskog rata.

  6. Bez ljutnje, ali ovih 11 dana vam je dobro doslo da skinete visak kilograma.
    I jos nesto, rad u cokulama je zdravo.
    Hvala na objavi.

  7. Ovakvi kao ova se priključe iz samo svojih razloga i skroz drugačijih ideja. Čuj četnici antifašisti? Jesu od 44. kad su obrijali brade i otišli u partizane da izbjegnu kaznu i nastave ubijati hrvate i muslimane. A to što je protiv kopanja litija ne znači i da je u svemu drugom pametna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.