Nestorović: Nećemo na izbore bez „Kreni-promeni“ i „Biramo Beograd“

Ostavite komentar


  1. Nestor jos ispade najposteniji. Na njega se niko nebi ljutio i da se prisljamcio vlastima, jer je takva slika i stvorena o njemu, ali on pokazuje vise otpora SNSu nego neki koji su udarne pesnice opozicije. Bitno je da se formira snazna opozicija nacionalne orijentacije, jer ovi sto 11. jula placu vise od majki Srebrenice su mi gori od SPSa. Od SNSa mi niko nije gori.

  2. I sve se na kraju svodi na ono što su rekli pravi opozicionari,Ponoš,Jovanović i Đilas.
    Znači,nije više reč o bojkotu izbora(ne postoje),nego distanciranje od kriminalnih radnji bande na vlasti koja teroriše,na sve moguće načine,građane Srbije.

  3. Idi leci decu I u slobodno vreme skokni do Pavketa na Balkan Info I odrzi koji monolog jer „novinari“ u tom formatu emisije samo sede, cute I moraju slusati razne Nestorovice, Bokane kako pricaju sami sa sobom.

  4. Sto bre dozvoljavate da vas sikaniraju i ponizavaju,nikakve price sa vlascu i kraj,neka idu sami na izbore

  5. Nisi u pravu, njegovi su izdali njega ali zato on i Branko Pavlović i ima novi pokret Mi – snaga naroda.

Ostavite komentar


Politika

Brnabić sa šefom Misije OEBS o uspostavljanju saradnje u nekoliko sfera 10

Brnabić sa šefom Misije OEBS o uspostavljanju saradnje u nekoliko sfera

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa šefom Misije OEBS u Beogradu Janom Bratuom o uspostavljanju saradnje u nekoliko sfera, među kojima su osnivanje Zelenog resursnog centra, pristupačnost osoba sa invaliditetom srpskom parlamentu i obuka za pripadnike stručne službe koji pomažu rad poslaničkih grupa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.