Nestorovićev pokret vratio pola miliona evra: Samo se jednom nešto slično desilo

Ostavite komentar


  1. Do pre 15 dana ste ga pljuvali.Gde je izvinjenje bar neko.Valjda propagirate demokratiju i korektnost.

  2. Ciljano uradjeno da bi poslali neku sliku poštenja narodu, pred izbore te da bi ušli u skupštinu grada i bili tu da održe SNS na vlasti ….dobiće oni te pare na drugi način! Ništa mu ne verujem

  3. Pošteno nema šta.A može biti i dobar markentinški potez pred nove izbore.
    Bilo kako bilo,ipak se mnogo našeg novca
    slije u džepove ovih ljudi,mislim i na vlast i na opoziciju.Ali,bog je sebi prvo stvorio bradu.Zar ne ! I mi tu ništa ne možemo promeniti.Jel tako?Tako je!

  4. Kao lekaru, koji se držao zakletve, morala i etike, narod treba da se čudi ako pokrade državu, a ne obrnuto. Toliko smo devijantni, da su očekivani gestovi, herojski podvizi.

  5. Citajte pazljivije tekst, a ne samo naslov.
    U njihovom finansijskom izvestaju ne pise ni koliko su novca dibili, ni koliko vratili…….. najobicnija predizborna kampanja; vec smo videli slicne Dr Nestorovica.

  6. Svaka čast za potez vraćanja para, nisam znao da sekund političke propagande na RTS košta 200 evra! Lako je onda javnom servisu, država preko izbora pumpa pare u njihovu kasu a oni dele solidna primanja i prave privatne produkcije!

  7. Опет сумњичење, иако су учиниили нешто што доказује да нису у политици због новца, иако су остали доследни да неће у Београду да подрже ни једну ни другу страну, због чега трпе нападе са једне и друге стране, а све то значи, да у Србији мора да се буде прљав у политици.

  8. a pare ispod žita od AV i kamarile ne prijavljuju!! Bacanje prašine u oči narodu.

  9. Malo je to zahvatanje iz budžeta. Da priložimo i sms donacije za finansiranje „zabave miliona“ tj „izbora“ od kakvih nam svakim zavlačenjem ruke u glasačku kutiju pomalo porastu magareće uši.

  10. Poprilično je jasno zašto su izbori tako česti u Srbiji…
    Jel ima i jedan segment društva i države koji nije „opredeljen“ za čerupanje para poreznih obveznika?
    Jel potreba za „proverom volje naroda“ ipak u prevodu SNS glasi: opet je vreme da se uzmu pare?
    Dokle smo ovce više?

  11. Ovaj pokret preti da preuzme vlast u Srbiji. Umesto kriminalaca došli bi na vlast babe vračare i negatori nauke. Mislite o tome ukoliko ne planirate da izađete na izbore.

  12. Uuuuu…dobar Vucicev spin…..cuj….vrati Dr.pare…pa ces ispasti posten I vise dobijas od SPS u sledece deljenju…

  13. Bravo doktore…Za razliku od SPS-a i SNS-a, koji su navikli samo da uzimaju…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.