Nestorović: Vučić je prokrčio Kosovu put u NATO

Ostavite komentar


  1. А ти си геније опште праксе, у све се разумеш, а нарочито у наплаћивање прегледа деце, у приватној клиници.

  2. sta nam je ciniti, veleizdaja mora da se spreci, ovo sto rekoste to svi znamo

  3. Не знам зашто сумњам у истинитост ових изјава,ваљда што се зна да је овај човек Вучићева златна резерва.

  4. Nestorovića pljuju nazovi novinari informera
    Možda uskoro i drugi,ali sve što je rekao o našoj nakaradnoj politici i diplomatiji , je istina.Trebabi čovek da bude dovoljno svestan realnosti i da se seti kako je sve išlo do sada i to je to.U dubini duše i ja imam ovako gledište.Biće tu još stvari kad se pokrenu neka pitanja iz ekonomije ,koja je po mišljenju naših kolonista, ali EKONOMISTA, ne partijskih poslušnika nego ljudi koji su vrh struke ,neće nam prijati kad počne piramida da se urušava .

  5. Samo tako nastavi veliki sin serbskog naroda predsedniče Vučič, sa ovakvim serbskim nacionalistički političarima je Albancima najlakše, ovako su poraženi i njihovih stari političari kao sto su bili , A Rankovič i S Miloševič.

  6. Nema za tebe zime.Tvoje nebulozne teorije zavere,nacistička isključivost,antizapadni i sntidemokratski stavovi,Putinofolija i obožavanje diktaora i fašista je u skladu sa SNS politikom.Još kada im KGB naredi,bićeš u milosti,a možda i u koaliciji,kao Milica.KGB smatra da ste zajedno jači.

  7. Dragane,dr,prof Nestorović,je vrhunski doktor i hvala mu sto još uvek može da radi preglede dece pa i privatno. Mislim da nije od tebe korektno da tako kazes o doktoru,a sto se bavi politikom opet je to njegova privatna stvar. I moram da ti se pravdam da dr nije moj politički simpatizer.

  8. Kao i svi opozicionari samo konstatujes……sta ces uciniti ili sza je trebalo uciniti???daj neko misljenjeeeeee….

  9. Profesor je vučićev čovek i ne treba nasedati na njegove izjave kao i na fingiranu svađu sa zavetnicom.

  10. Jedini spas zemlje i naroda je bezuslovna predaja vlasti od strane Vucica i njegove bande! Ako se narod ne okupi pored predsednistva i skupstine ove noci posle ulaska tzv Kosmeta u sastav NATO alianse i da se trazi ostavka cele politicke garniture, apsolutno nesposobni, i kao takvi nepotrebni.

  11. Ponavljate iste lazi, ali zaboravljate da su NATO prisutni od 99 i znaju u detalje sta se zbiva. Slazem se dansu Srbi sa Kosova zrtve ali ne od Pristine vec od Beograda koji im ne dozvoljava da se integriau u drzavi Kosova kao ostatak na jugu Ibra. Tamo znam.licno kako im je.

  12. Vlast tvrdi : „Kosovo je Srbija“ U to veruje znaĉajan broj građana. Iskljuĉivo zato ŝto veruju. Srpskim vlastima a na na činjenice ne obraćaju pažnju. Npr. Ako je „Kosovo Srbija“, /kako glasi ta oĉita laž/ i ako se Srbija odavno pridružila NATO paktu , valjda je najnormalnije da svi delovi Srbije budu u toj alijansi? I Kosovo i Vojvodina i ostali delovi Srbije. Ali nije tako. Problem je u jednostavnoj činjenici : Kosovo je nezavisno. Odnosno Kosovo nije Srbija. I kao nezavisna država može u NATO.
    Tako će te dve države, Srbija i Kosovo, bar u okviru NATO alijanse sarađivati.
    Malo li je ?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.