Nevena Đurić: Rasprava na sednici Predsedništva SNS je bila žustra, to ostaje u našim krugovima

Ostavite komentar


  1. Pokaznu vežbu koliko su organi SNS bitni, izveo je Vučić pre oko 3 godine, kada je na Glavnom odboru stranke „odlučivano“ o vanrednim parlamentarnim izborima. Svi članovi GO bili su „ZA“ održavanje, samo je Vučić bio „UZDRŽAN“. Vanrednih izbora nije bilo! Dakle, „pola“ njegovog glasa jače je od celog GO. Urnebesno i žalosno, istovremeno. Koji je to karakter i integritet članova „organa“ SNS?

  2. Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Nevena Đurić izjavila je danas da je na na sednici Predsedništva stranke bilo „žustro“ ali nije htela da o tome govori javno, ističući da će dešavanja ostati u „našim krugovima“.

  3. Suština priče je da su se pojedini uvredili zato što nisu vise medju ministrima a ni reči nisu rekli o rešavanju nagomilanih problema sa kojima se susrećemo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.