Nezadovoljstvo na lokalu može uzdrmati vlast

Uoči stranačkih izbora u SNS počelo zauzimanje startnih pozicija

Ostavite komentar


  1. Mislim da je poenta u tome da naprednjaci zele kvalitetne ljude i kadrove na mestima kao sto su, predsednik opstine, gradonacelnik, direktor, presednici UO i NO,…

    1. Oni ne zele kvalitetne vec samo poslusne i odane a za to dozvoljavaju im da „malo“ kraduckaju.

  2. Raspodela kolaca je glavna delatnost napredne sekte. Zato ce se i urusiti sami od sebe. Nema dovoljno kolaca za sve zainteresovane podg…. muve.

    1. Niko nece unistiti, sto je stvorila SNS na celu sa predsednikom Vucicem.

  3. Blace je tempirana bomba.Jedna bitanga unisti i opštinu i stranku.Ne mogu mu nista iz Bg

  4. Nek se lovci na vlast ne nadaju da iko i ista moze uzdrmati razvoj i napredak Srbije!

  5. nema tu od komešanja ništa. stranka je koncipirana na kultu ličnosti i apsolutno su svi zamenljivi osim „vođe“. Realno na prste jedne ruke možete nabrojati članove SNS koji nešto vrede ovi ostali su tu da „nose vodu“. Zato njima nije problem da nogiraju ljude kad god im treba malo publiciteta. Evo ukoliko bi digla glas čak bi i Brnabićku nogirali u roku od par dana jer njeno nogiranje ne skoro uopšte koštalo vučića rejtinga. To je naučio od šešelja, „okruži se bednim likovima da bi ti izgledao moćnije“.

  6. Само се ви надајте да ће председник да се руши са локала! То су будалаштине! То је ваша измишљотина и жеља али узалудна! Сви виде кога је Бог подарио и послао да води државу! Можете да га мрзите и да ленчарите по тим својим чадорима да се народ крсти од вас!

  7. SNS nije nikakva politicka organizacija koja ima svoju ideologiju i program koji bi bili drzavotvorni i bolja buducnost za sve gradjane Srbije. To je u stvari jedna obicna privatna prcija brace Vucic Aleksandra i Andreja i njima bliskim pajtosima po principu Sicilijanske ili Korzikanske mafije. Takva piramidarna tvorevina moze da se srusi od vrha ili od dna, temelji su im veoma nestabilni mada oni mislili da su u ovom trenutku mnogo jaki i nezamenjivi. Zamenjivi su i te kako jer oni koji su njihovog naprdnog „firera“ Aleksandra Vucica doveli „sa ulice na vlast“ isto tako mogu i da ga vrate na „ulicu“ a na ulici ga ceka narod, bas onaj narod koji ovaj osioni diktator prezire, u tom slucaju mu je sudbina zapecacena kao svim diktatorima fasistickog kova a to je upravo Aleksandar Vucic.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.