„Nikakvo podizanje cenzusa neće spasiti SNS“: Opozicija o predlogu Milenka Jovanova

Ostavite komentar


  1. Kada se spuštao cenzus svi ćutali ko zaliveni i nisu tražili raspravu , niti su se bunili, a sad kada se pominje ponovno podizanje na 5%,digla se galama,panika,i traži se rasprva.Nije li malo kukavički?

  2. Cenzus treba da bude 5% kao sto je i bio ranije , 3% je smejurija, zalosno je da u parlamentu sede oni koji za vreme strajka ,, gladju “ jedu cevapcice.

  3. Obaranje cenzusa je slika i prilika danasnje opozicije, celih 5% je misaona imenica za vecinu

  4. Ta osoba je toliko nekulturna i primitivna,i bilo šta da se kaže o njemu,malo je.Sto je apsurdno da i kad ga kritikuju pa i vređaju,on ne razume značenje tih reči.To je jedna totalna budaletina od živog bića,jer kad moze da ulazi u podsećanje nečijeg zdravstveno stanja,šta reći o njemu.Ja mogu reci u svoje ime da takvima kao što je taj klovn,nema leka.

  5. Trebalo bi pod hitno zabraniti koalicije pre prvog kruga glasanja. Samo one partije koje pređu cenzus mogu sklapati koalicije. Tako bi se eliminisale minorne stranke koje imaju nebitno mali broj glasača ali njihove „vođe“ vode jednu od glavnijih reči u Vladi. Te stranke bi se „skinule“ sa budžeta i rasteretile isti.

  6. Kažu da je Staljin svojevremeno rekao: „Nije važno ko je za koga glasao već ko broji glasove“.

  7. Kada se spuštao cenzus svi ćutali ko zaliveni i nisu tražili raspravu , sad kad se cenzus digao na 5% odma galama, kukanje i slicno!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.