Nikezić o odnosu Srbije i Kine: Sve više idemo ka dužničkom ropstvu

Ostavite komentar


  1. Da je EU vise ulagala u Srbiji od 2000, da je davala povoljne kredite za puteve,pruge…Kina bi imala mnogo manji uticaj kod nas.

  2. Kineze ne zanima gde idu pare kad nam daju kredite,pa onda ovi mogu da kradu do mile volje. EU kad da povoljniji kredit gledaju gde novac ide,pa zato ne uzimaju od njih.

  3. Svim Kineskim drzavljavljanima porucujem da su dobrodošli u drzavu Aleksandra Vucica i u komsiluk njegovih botova.

  4. Nikezic prica izmisljotine. Hrvati su imali brojne malverzacije dok su gradili puteve i bili su skuplji radi nego u Srbiji.

  5. Opusteno,daleko je Kina nece nas kinezi nabijari na kolac i seci glave ko turci pesto godina.

  6. Grcima su uzeli luku,mi pravimo prugu da njihovi kontejneri mogu da bauljaju do Madjarske 200 na sat,Potopiće nas ,,lošim proizvodnjom,,radnici će braniti suvi hleb na izborima :Dok će žuti ljudi pecati na žutim rekama i živeti od srpskih kamata.

  7. Iskreno, Evropa nas neće. Onda sarađuj s’ kim možeš i kako najbolje možeš. Ovo je prazna priča pred izbore.

  8. Svako postovanje za strucno mislenje koja skriva vrlo bitnu ultimativnu politicku komponentu koja se skriva u ekonomskim aranzmanima sa Zapada dok na istoku tog nema.Ovo mislenje doticnog gospodina je sracunato na diskreditaciju aktuelne srpske vlasti!!!

  9. G. NIKEZICU nema većeg ropstva nego sa Zapadnim partnerima. Objasni kako funktionise zapad i zašto su svi u debelom minusu Bankrotu. To reci normalnom narodu ko štampa novac i izdaje državne meni e koje u startu ne uvrede. Hvala

  10. Temeljni osnov je da se sve državne firme Srbije tj celog Balkana, temeljno unište, privatizuju isele van srbije, da nema naroda. A da se sve uvozi I strane firme usele u Srbiju.

  11. Kinezi su trgovci i nisu oni ništa krivi jednostavno prihvataju što im je povoljno.Krivi su ovi nesposobni na vlasti što ugovaraju poslove ne povoljne za nas.Bitno im je da se brzo nešto izgradi pa da se hvale.A to što je moglo biti mnogo povoljnije briga ih,ne plaćaju iz svog džepa.

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 9

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.