Nikezić (SSP): Đedović Handanović je postala ministarka bez dana iskustva u rudarstvu i eneretici

Ostavite komentar


  1. Tako se imenuju ministri svuda u svetu. Pogledajte na primer Berbok. Blage veze žena nema.

  2. Da navedena ima iskustva i da po svojim sposobnostima odgovara za navedenu funkciju nikada ne bi bila postavljena na tu funkciju jer njima trebaju laici poslusnici kao sto je ona .

  3. Ovaj pomoćnik Siniše malog u „agenciji za žute privatizacije“ je dosadio i Bogu i narodu, umesto da su obojica u zatvoru sa oduzetom imovinom

  4. Šta reći o ženi koja ne zna da govori, ne može da sklopi običnu smislenu rečenicu, ne zna da pročita ono što joj drugi napišu? Kako je završila i osnovnu školu?
    Nije ni čudo što imamo takve probleme u rudarstvu i energetici.
    Naravno da su njeni komentari bezvredni i ne zaslužuju baš nikakvu pažnju.

  5. G-din. Nikezic je u pravu sto se tice te vrste strucnosti g-dje Ministarke ali je zaboravio da pomene da je strucna u finansijskom smislu jer je radila u Londonu kako kazu bankarskom sistemu, kroz to povezana i sa Rio Tintom, pa na neki nacin ako sam dobro razumeo ranija pisanija dosla u Komercijalnu banku, pa onda u Vladu pa sada u ovo Ministarstvo a podrska Rio Tintu neizmerna ako sam dobro razumeo. Sto bi rekao narod finansijski potkovana a strucno sto se tice energetike nije ni vazno za to je zaduzen g. Vucic bar se tako cini. Ziveli

  6. BOJKOVIC JE U SVOM POSLU CARICA I IMA PRAVO DA MISLI SVOJOM GLAVOM ….A MINISTARKA SA SVOJIM „ISKUSTVOM“ U RUDARSTVU NAS VODI U AMBIS….

  7. Gde su je samo izbunarili tako praznoglavu. Jasno je da radi za strance, takvi se i dovode.

  8. ZAVETNICA JE SA SVOJOM DIPLOMOM NAJKVALIFIKOVANIJA MINISTARKA .CUDI ME DA SE DO SAD NIJE OGLASILA DA NAM OBJASNI KOJE CE NAM DOBROBITI DONETI RIO TINTO…

  9. Niko da proveri wiki pa da mi kaže ima li ko stručniji medju svim partijama, da se bavi ministarskim poslom? Vrhunski student, Ucla doktorant, CNN, ECB, EIB.. i drugi mandat. Zavidnost mediokriteta nema granica.

  10. Nije ni Hrkalovićeva ispunjavala uslove za funkcuju pa je bila funkcioner. I dok ih biraju po izgledu i strankarskoj pripadnosti tako će biti. SNS se jednostavno sprda sa državom. Kud ćeš veće ponižavanje naroda, nego da taj isti narod, koji ga je izabrao, mora da izlazi na proteste da im predsednik ne prodaje zemlju strancima. Takav patriotizam mi nalikuje na srbomrzstvo.
    Ko su ti glasači, kakav je mentalni i intelektualni sklop te populacije? Ako je sedvič bio odlučujući faktor o izboru, onda je sramota za državu, da je takvih glasača toliko.

  11. @ Nije to njihov recept
    Zar baš uvek treba da kopiramo svet, naročito kad su loši primeri po sredi?
    @ Balkan
    Pre bi se moglo reći da je svaštarka, jer pristaje na sve, potpuno različite poslove, nego da je „finansijski potkovana“. Očigledno lako menja poslove, zemlje, državljanstva, prezimena.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.