Nikezić (SSP): Svaki posao sa Emiratima je štetan za Srbiju

Ostavite komentar


  1. O čemu priča ovaj, kakve štete, Beograd se preporodio otkad sarađujemo sa Emratima.

  2. Odoše naše pare od Beograda na vodi u emiratske džepove i džepove par funkcionera SNS. Narod to jako dobro zna i ćuti. Beograd je dobio užasno betonsko ruglo na obali Save, od koga se grad više ne vidi. Hvala, lažni doktore mali!

  3. G dine Nikezicu,
    Proverite koliko isti ti placaju zakup opstini i ministarstvu za obradu 3600 ha drzavne zemlje nekadasnje VU Karadjordjevo,koliko su to nekada placali lokalni poljoprivrednici,koliko je njima ostalo drzavne zemlje za zakup i po kojim cenana itd.. Izadjite malo iz okvira BG a,ima zivih ljudi i van tog velikog grada i trebaju pomoc!

  4. Molim Vas da vise ne pustate ove botovske komentare, neka pisu za Kurir, Telegraf i ostale nebulozne tzv. Novine. Sto je najgore ovi botovi su toliko glupi, kao i oni koji im naredjuju da daju komentare, da ne shvatajy da svojim smesnim komentarima samo iritiraju ljude da se konacno dtane na put ovom suludom sistemu vlasti.

  5. To je pljačka, pljačka, pljačka. Najveća pljačka koju je priredila jedna garnitura vlasti u Srbiji. Vučić, Mali, svima koji su glasali za takav štetan ugovor za Srbiju treba da se sudi za štetu koju trpimo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.