Nikola Dašić Luftika novi gradonačelnik Kragujevca?

Kragujevac sutra dobija novu gradsku vlast

Ostavite komentar


  1. He he he he, kakvi su kraljevi ovi iz udruženja“ 300 Kragujevčana“, priča dijametralno suprotna od one pre izbora. Gospodi su bila puna usta promena i to bez kompromisa. Bravo ljigavci, ljubi vas kraljica majka Dragica lično.

    1. Pa sta drugo se očekivalo od naljigavijeg čoveka Kragujevca Zeke lopova koji ih je predvodio

      1. Zeko lopove!!! Mali covek sa velikim ambicijama. Ako je i neko mislio da je on necemu i nekom opozicija valjda sada nema dilemu. Dobro je da se sada otkrije ko je i sta je da ne ometa kasnije na pravim izborima jer na njih ce verovatno ici u koaliciji sa SNS. Nek je sa srecom!

  2. A od kuma, mesto gradonačelnika. A ceo Kragujevac: to, kume

      1. Da li znaju kragujevcani sta znaci dinastija Tome i Dragice Nikolic.Serpe u ruke ovaj gori od lopova Verka I radomira.Nek se ugledaju na ranijeg gradonacelnika Galovica, koji se vozio u fici a ne uBWU i Audiju

  3. Mali, Luftika ili ti Luftiguz, Barbika, Jutka, Butka Krkobabić ( babo j….c) , fale samo Zvrndalo, Kenjalo, Drnkoš i slični da dođu na vlast da se kompletira profil političara Radikalno Napredne stranke i da nas usreće do krJaja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.