Nikola Dašić Luftika novi gradonačlenik Kragujevca

Naprednjaci u Kragujevcu ubedljivo pobedili na republičkim i na lokalnim izborima

Ostavite komentar


  1. Jos da nam asfaltira ulicu, Martina Lutera Kinga, koja pritom nikada nije asfaltirsna dugacka je 1 kilometar.

      1. Novinar Zoran Radovanovic je i ovim tekstom jos jednom pokazao da je daleko ispod renomea vaseg stampanog i elektronskog medija.

  2. Kako nadimak ume sve da govori o čoveku – Luftika! U to ime, Verko nije nikakav Čajetinac, kako njegov fan, a vaš novinar želi da ga predstavi, već Lamela, zbog svoje „ljubavi“ prema „posedovanju“ istih dok je radio i Zastavi!

  3. Nebitno je ko se kako zove. Bitno je da niko nije nastupio sa kadrovima nego su se svi reklamirali kao političari , koji kao sve znaju a u stvari ne razumeju se u ništa. Ovo nisu izbori na kojima se bira gradonačelnik Kragujevca, jer Dašić nikada ne bi prošao kao neko ko se učlanio da bi imao veliku platu u državnoj firmi. Nepoznat u svojoj struci i bez iskustva u rukovodjenju gradom, sem što je učestvovao u nameštanju hapšenja u Direkciji za urbanizam i sladio se sa tom promenom koja ga je sada dovela do mesta gde jeste. Manipulator i potuljeni primitivni političar, koji preti na nivou predsednika MZ kako su ga i snimili da preti jednoj ženi da će izgubiti posao ako ne glasa za njega. Najgora vrsta političara, koji se u sve petlja a u ništa se ne razume ! Jedini ozbiljan posao kojim će se baviti je da sačuva šeme za provizije koje je utabao njegov kum Radomir inače takodje muljator i neznalica prve vrste !!!!

Ostavite komentar


Politika

"Igrokaz sa lošom režijom, lošim glumicima i baš lošim dijalogom": Igor Avžner o Vučiću u Malom Zvorniku 10

„Igrokaz sa lošom režijom, lošim glumicima i baš lošim dijalogom“: Igor Avžner o Vučiću u Malom Zvorniku

Još jedan igrokaz sa lošom režijom, lošim glumicima i veoma lošim dijalozima - tako je marketinški stručnjak Igor Avžner ocenio jučerašnji, kako je rekao, "namešteni dijalog" Aleksandra Vučića sa građanima Malog Zvornika. Da je Vučić hteo da čuje šta misli narod, dodaje, čuo bi 40.000 ljudi koji su mu svoje mišljenje dali ispod prozora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.