Nikola Jovanović (CLS): Na Bulevaru patrijarha Pavla od 2022. godine nema pomaka 1 Foto: Privatna arhiva

Direktor Centra za lokalnu samoupravu Nikola Jovanović ocenio je danas da radovi u Bulevaru patrijarha Pavla u Beogradu „stoje“ i da od 2022. godine tu nije urađen nijedan metar puta.

Po njegovim rečima, uprkos najavama gradonačelnika Beograda da će radovi na tom bulevaru oko Topčiderskog parka početi u septembru, to se neće dogoditi.

„Situacija je takva – od 2022. godine nije urađen ni metar puta na ovoj strateškoj deonici, a niko više ni ne spominje treću fazu radova, koja bi trebalo da spoji Vidikovac sa Ulicom Pere Velimirovića“, dodao je Jovanović.

On tvrdi da tender za izvođača radova nije objavljen zbog prigovora ponuđača, iako je cena radova nedavno povećana za 450 miliona dinara.

„Most na Adi je strateški objekat i za unutrašnji magistralni poluprsten i za spoljnu magistralnu tangentu, ali dok se on ne spoji sa Autokomandom i autoputem preko Topčidera, kao i sa Vidikovcem sa druge strane, njegova funkcija biće polovična i nedovoljna za Beograđane“, naveo je direktor Centra za lokalnu samoupravu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari