Nikola Jovanović: Istraživanja pokazuju da opozicija ima istorijsku šansu da pobedi u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Istorija je bila 95te kada je osvojen Beograd,Zoran Đinđić,ovo sada je samo loša kopija svega.

  2. Možda, ali kakva je to pobeda ako SNS i SPS kadar zamenimo dverima, dssom, narodnom i sličnima ?

  3. Pobedite! Za slobodu grada Beograda! Okupatorska sekta mora da padne

  4. Ma samo da se sklone polupismeni divljaci, bahati i bez morala. Ovo je najgore razdoblje srpske politike od kako se vodi višestranački sistem. Ministar može biti i bez škole, direktor bez dana radnog staža a predsednik države kao vođa navijača, bivši radikalski huligana i nastrani psihopata. Dno dna.

  5. Ovo sve me podseca na — ja cu tebe vojvodom ti mene serdarom…. a kad puknete kao i prosli put kukala vam majka sve su neki drugi krivi… Zivela Srbija

  6. Loš kadar u opoziciji, nikog sa harizmom. Sve nešto mlako bez energije. Djilas se ne pojavljuje jer ima lošu reputaciju, eventualno isturiti Mariniku ali rodne ravnopravnosti u Srbiji nema i ne bi ni ona dobro prošla . Koga izbunariti a da ima harizmu vodje?

  7. Pa kockarnice su i nastale za vreme prosle vlasti…..sve lose je nastalo za vreme prosle vlasti

  8. Realno opozicija ima istorijsku šansu da uspe da uopšte uđe u gradsku skupštinu i to je to jer ovako „ujedinjeni“ to je najviše što mogu

  9. Kad jednog dana opozicija zauzme Beograd, ima odma da ukinu sve poreze, akcize, takse, kazne…. i ima odma da sruše Beograd na vodi.

    Sa druge strane, možda i ne primetimo razliku…

    Šta vi mislite, dragi komentatori, ima li razlike između Kurtija i Murtija?

  10. Imali su takve i slicne istorijska sanse na nekim ranijim izborima Radule, Jankovic, Ponos, Beli preletacevic, zuta patka…. i mnogi drugi. Ko ce sve da pamti, kad svi na kraju puknu ko treger, odrzavaju se u fokusu javnosti jos neko krace vreme a onda ih pokrije trava politickog zaborava, ako ne prelete u SNS i kao Patak Daca prisljamce se Brzom Gonzalesu uz geslo „ako ne mozes da ih pobedis, a ti im se pridruzi“. Za dobru lovu, dodao bih samo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.