Nikola Jovanović podnosi ostavku na mesto šefa odborničke grupe SZS

Ostavite komentar


  1. Za ovoga sam od starta mislio da je kvaran kao supalj zub. Vidi mu se to iz onog feminiziranog stava i arogantnog nastupa, prica jadna, polupismen i povrh svega nacionalista -sve u svemu sve se najgore u ovom skupilo…Ja za Jeremica i nacionalisticku politiku nikad biti necu ali ovakvi koji jaedno pricaju javno a drugo kad se opuste su pisebno jadni….drago mi je da je ovaj zavrsio karijeru bar u opiziciji….ali ne sekira se on- eto njega kod Seselja umesto Sarovica ili jos pre kod Vucica za koji mesec….

    1. Vladimir, sve stoji, ali da je polupismen to nikako….ss zavrsenim pravnim fakultetetom

    2. Zasto je lose biti nacionalista. To znaci da volis sviju zemlju i svoj narod. Svima je dozvoljeno da budu nacionalisti,samo nama ne. Srecom,nema vas puno takvih. A za doticnog gospodina Jovanovica ,bas me briga. Ne volim ljude koji zabijaju noz u ledja saradnicima i prijateljima

  2. Srecan ti put, beznacajni covece. A, Savez za Srbiju vise ne postoji, koliko ja znam, a znam.

  3. To znaci da je vec dobio ponudu od Vucica.
    Nadajmo se da ce mu ministarska fotelja u naprednjackoj ‘vladi’ barem delimicno nadoknaditi zlopacenje sa opozicionim luzerima, od kojih ocigledno nikoga ne moze da podnese?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.